Holky, SOS... Ve sklepě se nám objevily krysy... Co na ně? Nechci ale granulát, máme tady domácí mazíčky, kteří do sklepa taky chodí, tak aby nebyli ohroženi. Tak co myslíte, co použít, aby to zaručeně pomohlo?
Mamiky, když se vám doma nahromadí kopa nepotřebného textilu, co s ním? Charita nebo využíváte kontejnery?
Dotazník pro rodiče dítěte s postižením Milí rodiče, jsem studentkou VOŠ oboru Předškolní a mimoškolní pedagogiky a dovoluji si Vás tím požádat o vyplnění dotazníku. Výsledky budou zpracovány v mé závěrečné absolventské práci. V žádném případě nebudou dále nikomu a nikde poskytovány. Dotazník je zcela anonymní. Cílem tohoto průzkumu je zjistit problematiku rodin s postiženým dítětem. Děkuji za Váš čas a ochotu ke spolupráci ;) https://www.survio.com/survey/d/V4X9A3D9W3N2I3T9L
Ahoj jakou pastu kupujete dětem?
co pomuže na rýmu? Mám je třetí den a nějak ne a ne se ji zbavit. 
Ahoj, chtěla bych se zeptat jaký máte názor na elektronickou cigaretu v těhotenství? Snažím se přestat kouřit už docela dlouho, dokázala jsem přejít na elektronickou cigaretu kterou kouřím asi 4 měsíce, ale s přítelem máme v plánu v co nejbližší době začít zkoušet miminko a čím víc se to blíží tak tím víc si říkám že bych měla přestat kouřit i tu elektronickou. V žádném případě nechci nějak miminko ohrozit, ale zajímalo by mě jestli nějaká maminka byla v těhotenství na ní a myslíte si, že je to lepší? Doufám, že sem tím nikoho nepohoršila ale jen mě to zajímá.
Ahoj, mohla bych poprosit o nějaký dobrý tip na kočárek pro dvojčata ? Prosím jen něco kvalitního a s čím jste byli opravdu spokojené. Cenově nejsem nijak omezená.
Ahojky, chtěla bych rady ohledně dětských pokojíčků a světel. Syn má 12 a potřebuje nějakou lampu na večerní čtení a dcera ma 3 a tam bych zas potřebovala nějaké světýlko jen které bych zapla v noci když se něco děje. Děkuju
Zdravím, zase nám mrzne, tak se ptám, krmíte? Čím, kde, jaké máte krmítko? Dokážete ho vyrobit? My si letos na balkon pořídili takovéhle https://www.dilnahammer.cz/ptaci-krmitka-stella/ aby nám ozdobilo balkon a ptáčci se tam rychle naučili. Udivilo mě, kolik druhů ptactva žije ve městě mimo sýkorek.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.