facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Martina222 | 15.09.2017 12:03 | ID: 3188

Dobrý den, navštívil jste už někdo vnitřní sjezdovku v Praze?

Polly745 | 21.01.2018 17:49 | ID: 3196

Půjčujete si online? vyplatí se to?

DanickaKa | 14.12.2021 23:26 | ID: 3197

Dobrý den, chtěla bych koupit nějaký originální dárek pro dcerku k narozeninám, poradíte mi?

Martina222 | 19.09.2017 18:29 | ID: 3198

Dobrý den, poradí mi tu někdo specializovaný obchod se špionážní technikou?

mariandr | 16.09.2017 11:41 | ID: 3211

Síť vzdělávacích centrů Garance znalostí zve žáky ve věku 6-17 let na kurzy Robototechniky a Programování. V rámci kurzy Robototechniky se děti naučí zacházet s elektronikou, vypracovávat robototechnické projekty. Také budou mít možnost se zúčastnit mezinárodních soutěží. V rámci kurzu Programování se děti naučí pracovat s blokovými programovacími jazyky a budou vytvářet vlastní hry. Starší žácí budou moci používat programovací jazyky C/C++ a Java a pak vytvoří vlastní mobilní aplikaci. Kurzy se konají v centru Prahy! Těšíme se na Vás! Neváhejte nás kontaktovat s jakýmikoli dotazy. Web:http://garantylearning.com/cz Tel: +420 776 749 421

Jarka | 17.09.2017 17:18 | ID: 3217

Kde bych sehnala nějaké pěkné vzorované tuniky ? Vím, že jednu chvíli se s nimi roztrhl pytel, ale teď je problém tuniku vůbec dostat.

JáKarla | 19.10.2025 23:00 | ID: 3219

Ahoj maminky, s přítelem čekáme mimčo, tudíž nás čeká i výběr kočárku. Takže bych chtěla poprosit o nějaké doporučení, do jaké značky jít. Jelikož plánujeme děti alespoň dvě, tak bych chtěla pořídit něco opravdu kvalitního, co vím, že vydrží, takže na ceně nám ani moc nezáleží.

Mirka | 17.03.2022 22:15 | ID: 3228

Ahoj všem, doma vybavuji svou novou kuchyň a manžel do mě pořád kafrá, že musíme mít kávovar... Já jsem na to samozřejmě přistoupila, nicméně nastala otázka, jaký... Jaký se osvědčil vám? :)

ratka | 28.06.2022 13:32 | ID: 3231

Jaké používáte jednorázové plenky ? Koupila jsem na vyzkoušení ty dada plínky, protože je toho plný internet, ale malá se po nich hrozně osypala, takže už na téhle věci nehodlám šetřit a chci jí pořídit něco kvalitnějšího.

zalozka