Hledám kvalitní patrovou postel, která drží a netřepe se při každém otočení dítěte v noci, nevíte kde se dá něco takového koupit?
Jakou mám vybrat matraci pro miminko?
Zdravím, prosím o radu, v poslední době velmi trpím na vypadavani vlasů, byla jsem teď ve stresu + jsem zhubla. Poslední měsíc a půl je vše v pořádku, bohužel mi stále padají vlasy. Znáte někdo nějaký přípravek, který na to pomáhá???
Ahoj, chtěla bych se zeptat ohledně piškotů, dáváte je dětem normálně na sváču nebo jsou pro ně vhodnější nějaké sušenky určené přímo pro děti ?
Podle čeho vybíráte nový epilátor?
Chci se zeptat jestli je možné, že mi nezabírají léky ? Minulý týden jsem poprvé letěla letadlem a od kolegy jsem dostala pro jistotu kinedryl, ale po celou cestu jsem bojovala s hroznou bolestí žaludku a ke kenci jsem i zvracela. Za 14 dní poletíme zase a já mám strach, že se to bude opakovat.. nemáte s tím někdo zkušenost ?
Ahoj, jak trávíte volná čas s dětmi v Praze?
Jaké jsou nejlepší knižní pohádky pro děti?
Maminky, jaký používáte repelent, vhodný i pro děti?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.