facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
verkaherka001 | 19.11.2025 00:25 | ID: 51594

Holky, už na mě pomalu leze vánoční náladička a říkala jsem si, že bych si letos pořídila nějaký netradiční adventní kalendář. Nechci klasiku s čokoládou, spíš něco originálního nebo překvapivého. Máte tipy co vás zaujalo?

Margaretad | 20.11.2025 10:43 | ID: 51601

Zdravím, holky řešily jste už některá, jestli mají ty pásky na nos při běhu fakt smysl? Teď je všude vidím, ale nevím, jestli to není jen další sportovní “blbost”. Běhám pravidelně a občas mám pocit, že se prostě nemůžu pořádně nadechnout - hlavně v zimě. Má to někdo vyzkoušený?

Kozlickova | 25.11.2025 11:58 | ID: 51608

Dobrý den, byl by jste prosím někdo tak hodný a poradil mi okolo havarijního pojištění prosím? Tedy kde ho na auto sehnat za rozumnou cenu a podmínek?

Zuzabartova | 25.11.2025 12:09 | ID: 51609

Pěkný den přeji, prosím mohla bych tu najít někoho kdo by mi poradil kde výhodně pojistit dům? Víte do které pojišťovny se opravdu vyplatí jít?

madlenka11 | 26.11.2025 15:56 | ID: 51612

Jak se vám podařilo trvale zhubnout? Já vždy něco shodím, ale za chvíli to máme zase zpátky a už mě to vážně nebaví. Snažím se hlídat si co jím, ale nestačí to..zkoušeli jste nějakou dietu, která účinkuje a není drastická?

JáKarla | 03.12.2025 21:15 | ID: 51614

Ahoj maminky, co vám pomohlo na bolení bříška u mimča? Pořád s tím máme trápení, prdíky atd. Malá kvůli tomu špatně spí..už nevím co zkusit?

Greplovahan | 29.11.2025 16:41 | ID: 51615

Dobrý den, chci se zeptat na vaši zkušenost ohledně používání horkovzdušné fritézy. Co v tom všechno děláte a jak jste spokojení?

Kozlickova | 29.11.2025 17:12 | ID: 51616

Dobrý den, můžete mi někdo prosím říct, jak jste spokojení s horkovzdušnou fritézou a co všechno v ní děláte?

Greplovahan | 28.11.2025 13:14 | ID: 51618

Zdravím, můžu se tu prosím zeptat jak ostatní řešíte přetoky z fotovoltaické elektrárny? Které řešení je podle vašich zkušeností to nejlepší?

zalozka