Zdravím, máte prosím někdo tip, co opravdu funguje na bércáky? Zkoušela jsem už několik mastí i obkladů, ale zatím nic moc nezabírá. Už jsem z toho zoufalá, tak budu vděčná za jakoukoli radu nebo osobní zkušenost.
Zdravím, máte prosím někdo tip, co opravdu funguje na bércáky? Zkoušela jsem už několik mastí i obkladů, ale zatím nic moc nezabírá. Už jsem z toho zoufalá, tak budu vděčná za jakoukoli radu nebo osobní zkušenost.
Ahoj, jaké krémy holky používáte proti stárnutí pleti? ????
Čauky holky, mám dotaz. Natáhla jsem si zápěstí při badmintonu a už pár dní mě to pořád bolí, hlavně když ruku víc ohnu nebo něco zvedám. Neotéká to, ale je to taková otravná, tahavá bolest, co se nechce pustit. Máte s tím některá zkušenost? Pomohlo vám na to něco?
Zdravím všechny, potřebuju poradit prosím, co vám opravdu pomohlo na suchý a unavený vlasy. Mám je po barvení jak slámu a masky z drogerky mi moc nefungujou. Ráda bych něco, co vlasy vyživí i zevnitř, ne jen uhladí na povrchu.
Zdravím všechny, potřebuju poradit prosím, co vám opravdu pomohlo na suchý a unavený vlasy. Mám je po barvení jak slámu a masky z drogerky mi moc nefungujou. Ráda bych něco, co vlasy vyživí i zevnitř, ne jen uhladí na povrchu.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.