Holky, už na mě pomalu leze vánoční náladička
a říkala jsem si, že bych si letos pořídila nějaký netradiční adventní kalendář. Nechci klasiku s čokoládou, spíš něco originálního nebo překvapivého. Máte tipy co vás zaujalo?
Zdravím, holky řešily jste už některá, jestli mají ty pásky na nos při běhu fakt smysl? Teď je všude vidím, ale nevím, jestli to není jen další sportovní “blbost”. Běhám pravidelně a občas mám pocit, že se prostě nemůžu pořádně nadechnout - hlavně v zimě. Má to někdo vyzkoušený?
Dobrý den, byl by jste prosím někdo tak hodný a poradil mi okolo havarijního pojištění prosím? Tedy kde ho na auto sehnat za rozumnou cenu a podmínek?
Pěkný den přeji, prosím mohla bych tu najít někoho kdo by mi poradil kde výhodně pojistit dům? Víte do které pojišťovny se opravdu vyplatí jít?
Jak se vám podařilo trvale zhubnout? Já vždy něco shodím, ale za chvíli to máme zase zpátky a už mě to vážně nebaví. Snažím se hlídat si co jím, ale nestačí to..zkoušeli jste nějakou dietu, která účinkuje a není drastická?
Ahoj maminky, co vám pomohlo na bolení bříška u mimča? Pořád s tím máme trápení, prdíky atd. Malá kvůli tomu špatně spí..už nevím co zkusit?
Dobrý den, chci se zeptat na vaši zkušenost ohledně používání horkovzdušné fritézy. Co v tom všechno děláte a jak jste spokojení?
Dobrý den, můžete mi někdo prosím říct, jak jste spokojení s horkovzdušnou fritézou a co všechno v ní děláte?
Zdravím, můžu se tu prosím zeptat jak ostatní řešíte přetoky z fotovoltaické elektrárny? Které řešení je podle vašich zkušeností to nejlepší?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.