Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda používáte pravidelně parfém na praní? Přijde mi, že z dnešních pracích gelů už potom prádlo tolik nevoní...
Zdravím, chtěla bych se zeptat, zda používáte pravidelně parfém na praní? Přijde mi, že z dnešních pracích gelů už potom prádlo tolik nevoní...
Zdravím, chci se prosím zeptat. Kde nakupujete nejčastěji kvalitní spodní prádlo? Můžete mi poradit?
Ahoj holky, máte někdo prodloužení keratinem? :) Moc dík za zkušenosti.
Holky, máte někdo zkušenost s nějakým kurzem o péči o miminko? ❤️ Jsem ve 22. týdnu a začínám zjišťovat, že toho vůbec moc nevím ???? Ráda bych něco, kde se dozvím i praktický věci, ne jen teorii z knížek.
Ahoj holky, vím že další mimi chtít nebudu a ráda bych darovala svá vajíčka, máte někdo zkušenost? Moc děkuju. ❤️
Dobrý den, prosím máte zkušenosti, že by se dalo mimo objednání v online lékárně využít i online lékárenskou pomoc? Případně nějaké rady ohledně zdravotního stavu?
Zdravím, najdu tady prosím někoho kdo má zkušenost ohledně pořízení ojetého auta? Můžete mi poradit jestli se dívat po zahraničních nabídkách nebo jestli raději vybírat auto tady u nás?
Dobrý den, chci se zeptat na vaše zkušenosti ohledně pořízení ojetého auta. Kde se po něm dívat? Autobazar či soukromá inzerce?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.