Je tu prosím někdo kdo má zkušenosti ohledně prodeje auta? Kde se vyplatí auto prodat za výhodnou cenu prosím?
Dobrý den, prosím kdo kouříte elektronické cigarety pravidelně, tak můžete mi poradit kde kupovat náplně do nich? Které jsou dobré a cenově tak nějak rozumné?
Můžete mi někdo prosím poradit, jak se vypořádat s častým otokem nohou? Už mě to opravdu trápí a rozhodně to tedy není vůbec nic příjemného...
Holky, chtěla jsem se zeptat, co můžeme s manželem udělat, abychom zvýšili svoje šance na početí. Na miminko se moc těšíme, ale nějak se nám nedaří. Začíná nás to fakt trápit. Doktor mi doporučil kyselinu listovou, ale chtěla bych toho dělat víc. I manžel by chtěl jít miminku víc naproti. Jsme otevření jakýmkoliv radám, tipům, trikům, doplňkům stravy, změnám v životním stylu... zkrátka všemu. :-)
Dobrý den, nastěhovala jsem se do domu, který je 40 let starý, ale po rekonstrukci. Věřila jsem, že vše bude v pořádku, ale velmi nás trápí vlhkost uvnitř. Které pohlcovače dobře fungují a jsou ideálně i ekonomické?
Zdravím ženy, které jste stejně nadšená do sportu jako já. Do Tábora jsem se nastěhovala před půl rokem. Bydlení už máme kompletně vyřešené, tak se chci zeptat, kde nejraději chodíte cvičit? Už se sebou musím taky začít něco dělat...
Dobrý den, je tu prosím někdo, kdo se aktivně věnuje kurzovému sázení? Hledám někoho s kým bych se mohla radit a vzájemně se u toho třeba i posunut dál...
Dobrý den, najdu tu nějakého fanouška pravidelného sázení na sport? Hodilo by se mi sem tam s někým konzultovat predikce zápasů. Dělám to pro zábavu, klidně bych to ráda i posunula výše, ale na to nemám kapitál :D
Dobrý den, za doby covidu jsem začala pracovat z domu a pořád to tu mám zařízené hodně provizorně. Rozhodla jsem se si pořídit alespoň kvalitní kancelářské křeslo. Můžete mi poradit, jaké vybrat pro sezení cca 9 hodin denně?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.