facebook
Dobré poledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
helus | 25.07.2020 12:48 | ID: 2021

Ženy,jak na zničené padající vlasy po porod? Jsem na pokraji zoufalství.. Děkuju

Allettka | 05.12.2022 19:47 | ID: 2042

Chci Vám doporučit k narozeninám na vánoce k svátku ovocné kytky nebo bombony. je to firma FRutiko. Zd eje odkaz :http://www.frutiko.cz/akce čerstvé ovoce a výborná čokoláda.

Zuzabartova | 26.05.2024 09:04 | ID: 2051

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte některá doma zkušenosti s dodavatelem energií Bohemia energy, měla jsem od nich telefonát a nějaká sleva by se mi celkem líbila. Ale nejdřív bych o nich ráda něco zjistila… Předem děkuji Lucka

Jarka | 14.12.2022 16:05 | ID: 2072

ahoj maminky, s čím se Vaše děti nejvíce zabaví a vyhrají si. Máte nějaké zkušenosti s nějakou hračkou nebo hrou, u které děti dlouho vydrží a opakovaně se k ní vrací?

Miniee | 10.07.2023 15:02 | ID: 2098

Ahoj, prosim poradte mi, jak se zbavit strii? Je nato nejaky ucinny krem?Ci co vam na to pomohlo?

Allettka | 25.02.2023 17:21 | ID: 2144

Zdravím všechny! Chtěla bych se zeptat e-kůřáků na vaše zkušenosti a rady. Už nějaký ten rok kouřím, ale ráda bych to omezila a přešla alespoň na e-cigarety. Nelíbí se mi to už mě samotné a manželovi. Byla jsem okouknout v kamenných obchodech, jak to zhruba vypadá a musím Vám říct, že se mi to vzhledově moc nelíbí. Vypadá to jak nějaká "píšťala" a já bych ráda něco elegantního, dámskýho.. Narazila jsem na sady Vapour 2, který na fotkách vypadají moc hezky, dokonce mají některý i vzhled cigarety. Tak se chci zeptat, jestli má někdo s nimi tu zkušenost a mohl mi něco doporučit, poradit i celkově co se e-kouření týče.. Předem děkuji za vaše příspěvky:-))

Lenanna | 18.02.2024 16:58 | ID: 2171

Dobrý den, dáváte svým dětem medicinální houby ? Případně na co a v jakém množství ?

madlenka11 | 30.08.2021 21:08 | ID: 2172

Maminky poraďte co dát na škrábance a drobné ranky? Máme syna,jsou mu tři roky a furt má někde něco. Jenže než se mu to zahojí, tak to zase rozškrábe.Co mu na to dát,aby se to rychle zahojilo?

Ivana0023 | 14.03.2023 11:07 | ID: 2178

Ahoj! Moje dcerka - 1 roční má často rýmu, resp. pšiká a má jakoby ucpaný nos, v odsávačce nic moc není, jen čirý roztok. Dle lékařky to je normální, prý máme zvlhčovat doma vzduch.

zalozka