Ahoj, potřebuju poradit – poslední dobou mě začínají bolet kolena po delším běhání nebo turistice. Už to nevypadá jen na běžnou únavu, občas mě kolena bolí i při chůzi nebo po námaze. Máte někdo zkušenosti, co opravdu pomáhá, aby pohyb tolik nebolel a šlo si užít běh nebo výlet?
Ahoj, potřebuju poradit – poslední dobou mě začínají bolet kolena po delším běhání nebo turistice. Už to nevypadá jen na běžnou únavu, občas mě kolena bolí i při chůzi nebo po námaze. Máte někdo zkušenosti, co opravdu pomáhá, aby pohyb tolik nebolel a šlo si užít běh nebo výlet?
Dobrý den, našla bych tu prosím někoho, kdo by mi poradil ohledně výběru kvalitního kuchyňského robota? Na co je případně třeba si dávat pozor při jeho výběru?
Dobrý den, orientujete se někdo prosím ohledně výběru robotického vysavače? Jak vybrat kvalitu tak do 6 tisíc? Dívala jsem se už na nějaké, ale v nabídce je jich opravdu hodně, tak nevím jestli řešit třeba hlavně značku nebo funkce vysavače.
Můžu poprosit, zda jste tu někdo řešil pomoc s erekcí u svého muže? Co opravdu pomohlo ke zlepšení prosím?
Pomůžete mi někdo prosím, jak si po 40 zlepšit chuť na milování, ale i celkově prožitek z něj? Dřív to opravdu bývalo lepší... V poslední době už to provozuju hlavně kvůli manželovi, který je stále při chuti, ale sama z toho úplně moc nemám...
Ahoj, chtěla bych darovat vajíčka, je nějaké ověřené klinika, kde mě o všem informují a uklidní? Jsem hrozný strašpytel. :D Moc díky.
Dobrý den, chci se zeptat zda někde objednáváte pro své děti cukrovinky a případně i kde se podívat po kvalitě za rozumnou cenu?
Holky, nemáte tip na nějaký šetrný styling na vlnité vlasy? Hledám něco, co je neslepí, ale naopak dodá loknám hezký tvar, pružnost a svěžest. Gely jsem už zkoušela, ale většinou po nich vlasy působí unaveně a splihle. Ráda bych krém nebo podobný produkt, který je lehký, nezatěžuje a zároveň udrží účes pěkně pohromadě.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.