Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti ohledně online lékárenského poradenství? Můžete se o zkušenosti podělit prosím?
Holky, řeším zvětšení prsou a vůbec nevím, ke komu jít. Všude je tolik jmen, že jsem z toho jelen ????. Můžete mi doporučit fakt dobrýho doktora, ideálně v Brně nebo okolí? Nechci se spálit a pak toho litovat.
Dobrý den ženy, chci se zeptat zda některá řešíte u sebe akutní nechutenství k sexu? A jak ho řešit tedy ideálně prosím?
Zdravím, prosím už delší dobu se snažím pro našeho psa vybrat granule, které budu opravdu kvalitní. Nenašla bych tady někoho, kdo by měl ohledně výběru prosím zkušenost a dokázal by mi tedy poradit?
Zdravím, nemáte doma náhodou někdo bezdotykový odpadkový koš a nemohl by jste mi poradit s výběrem? Chtěla bych ho do kuchyně pořídit, jen nevím podle čeho ho vybírat? Jaká je prosím vaše zkušenost ohledně výběru?
Zdravím, chystáme se na kompletní rekonstrukci, a tak bych se chtěla poradit ohledně výběru spotřebičů. Kde se dívat a případně jestli třeba do kuchyně vybírat ideálně vše od jedné značky? Co myslíte?
Dobrý den, můžete mi prosím někdo doporučit kde pro mého muže vybírat opravdu kvalitní pánské trenýrky, které vydrží dlouho bez prodření? Máte některá zkušenost?
Dobrý den, blíží se zase Vánoce, a tak bych se chtěla zeptat, kde nejraději jezdíte v Praze nakupovat? Ideálně kde se dá i pohodlně zastavit autem tedy...
Ahoj holky, co používáte na hydrataci pokožky, pleti a na vrásky? Kolagen? Budu ráda za Vaše rady.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.