facebook
Dobrý podvečer, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
HadekTana | 28.09.2025 22:01 | ID: 50866

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenosti ohledně online lékárenského poradenství? Můžete se o zkušenosti podělit prosím?

Margaretad | 22.09.2025 21:56 | ID: 50878

Holky, řeším zvětšení prsou a vůbec nevím, ke komu jít. Všude je tolik jmen, že jsem z toho jelen ????. Můžete mi doporučit fakt dobrýho doktora, ideálně v Brně nebo okolí? Nechci se spálit a pak toho litovat.

Greplovahan | 23.09.2025 07:43 | ID: 50879

Dobrý den ženy, chci se zeptat zda některá řešíte u sebe akutní nechutenství k sexu? A jak ho řešit tedy ideálně prosím?

Lenanna | 19.10.2025 18:57 | ID: 50880

Zdravím, prosím už delší dobu se snažím pro našeho psa vybrat granule, které budu opravdu kvalitní. Nenašla bych tady někoho, kdo by měl ohledně výběru prosím zkušenost a dokázal by mi tedy poradit?

Greplovahan | 22.09.2025 07:11 | ID: 50881

Zdravím, nemáte doma náhodou někdo bezdotykový odpadkový koš a nemohl by jste mi poradit s výběrem? Chtěla bych ho do kuchyně pořídit, jen nevím podle čeho ho vybírat? Jaká je prosím vaše zkušenost ohledně výběru?

Jaruška | 15.10.2025 18:54 | ID: 50882

Zdravím, chystáme se na kompletní rekonstrukci, a tak bych se chtěla poradit ohledně výběru spotřebičů. Kde se dívat a případně jestli třeba do kuchyně vybírat ideálně vše od jedné značky? Co myslíte?

Myskovatera | 26.09.2025 11:52 | ID: 50892

Dobrý den, můžete mi prosím někdo doporučit kde pro mého muže vybírat opravdu kvalitní pánské trenýrky, které vydrží dlouho bez prodření? Máte některá zkušenost?

HadekTana | 13.11.2025 16:41 | ID: 50893

Dobrý den, blíží se zase Vánoce, a tak bych se chtěla zeptat, kde nejraději jezdíte v Praze nakupovat? Ideálně kde se dá i pohodlně zastavit autem tedy...

Marry | 05.12.2025 21:15 | ID: 50908

Ahoj holky, co používáte na hydrataci pokožky, pleti a na vrásky? Kolagen? Budu ráda za Vaše rady.

zalozka