Dobrý den, chci se zeptat jak se co nejlépe starat o kudrnaté vlasy, ať jsou stále tak plné života a vypadají dobře? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Pěkný den přeji, prosím chtěla bych se zeptat, jak pro děti vybrat kvalitní lepidlo do školy prosím?
Kdo mi dokážete prosím poradit ohledně výběru kvalitní láhve na pití pro dítě do školy? Po jaké se dívat prosím?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s Armex Energy. Teď jsem u nich narazila na ceny, které mi přijdou fakt lepší než to, co mi za chvíli končí u současného dodavatele. Přemýšlím proto, že bych přešla právě k nim, ale ráda bych slyšela, jak jste s nimi spokojení, jak služby, komunikace, vyúčtování atd. Díky moc za každou zkušenost, ať vím, jestli do toho jít! 
Dobrý den, mohu se zeptat prosím, kdo máte zkušenost ohledně prodlužování vlasů, Které připínací jsou nejlepší?
Můžete mi prosím někdo poradit, kde se podívat po slušném ojetém autě? Chtěla bych nám konečně do rodiny pořídit auto k ježdění na nákup a výlety...
Dobrý den maminky, poradíte mi prosím některá ohledně výběru ojetého auta tak do 100 tisíc? Jaké vybrat?
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenosti s dětskou oční optikou v Liberci? Můžete mi případně poradit, kam se objednat co nejrychleji?
Zdravím, chtěla bych se pustit do rekonstrukce koupelny a vyměnit starou vanu za sprchový kout, který by zabíral méně místa. Jak se řeší sprcha v úrovni podlahy? Jak co nejlépe udělat dno? Musí tam být vždy dlažba?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.