Dobrý den, jaké jsou prosím vaše zkušenosti ohledně online lékárny a nakupování léků? Je potřeba vždy chodit k doktorovi?
Ahoj, chystám se zkusit panna cottu doma a přemýšlím, jestli je lepší použít nějakou hotovou směs, nebo všechno dělat od začátku. Máte nějaké fígle, jak ji udělat opravdu hladkou a krémovou?
Ahoj holky, momentálně mám nosítko, které mi úplně nesedí. Utahování popruhů jde dozadu, což je pro mě dost nepraktické, hlavně když nosím sama. Bederák je navíc dost měkký, takže při delším nošení mě začínají bolet záda. Jinak je nosítko fajn, ale ráda bych pořídila ještě jedno, které bude pohodlnější i na delší procházky. Miminko má půl roku, kolem 9 kg, velikost 80/86. Já mám velikost 44–46, takže hledám, aby mi sedělo i při větší konfekci. Máte tip, jaké nosítko se vám osvědčilo?
Dobrý den, měla bych pro syna pořídit do školy lepidlo. Jen vím, jak se v tom bude patlat, a tak bych chtěla něco co mu nepoškodí pokožku a bude pro něj bezpečné. Řešil jste to někdo, nebo jen zbytečně přemýšlím?
Ahoj, můžete mi prosím poradit, kde sehnat hezké svatební oznámení? Ráda bych něco originálnějšího než jen klasický tisk na papír, spíš aby to mělo i jinou formu nebo materiál. Budu moc ráda za tipy, kde jste si nechávali dělat vy a s čím jste byli spokojení ????????
Ahoj, máte tip na nějakou fajn láhev na výlety? Hlavně co neproteče. ????
Holky, zkoušela jste některá EmbryoGlue při asistované reprodukci? Slyšela jsem, že to pojišťovna nehradí, ale že prý zlepšuje uchycení embrya. Stojí podle vás za to si připlatit?
Ahoj holky, je nějaká barva která je vhodná na citlivou pokožku hlavy? Po všem se můžu uškrábat 
Ahoj holky, je nějaká barva která je vhodná na citlivou pokožku hlavy? Po všem se můžu uškrábat 
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.