Ahoj, vybírám odrážedlo pro dcerku, hledám nějaké kvalitní a vzhledově dívčí, aby se jí líbilo a udělalo jí opravdu radost. Máte s takovým zkušenost? Díky za inspiraci
Ahoj, vybírám odrážedlo pro dcerku, hledám nějaké kvalitní a vzhledově dívčí, aby se jí líbilo a udělalo jí opravdu radost. Máte s takovým zkušenost? Díky za inspiraci
Ahoj, sháním nosítko na cestování s malým miminkem (cca 3 měsíce). Budeme často přejíždět, čekat na vlaky, přestupovat atd., takže potřebuji něco praktického, rychle nasaditelného a pohodlného. Máte nějaké osvědčené tipy, co se vám osvědčilo právě při cestování? Předem moc děkuju za rady.
Dobrý den, už je dost načase to řešit. Poradíte mi prosím ostatní, jakou vybrat školní aktovku vhodnou do první třídy?
Dobrý den, můžu se zeptat prosím kdo mi poradíte ohledně výběru hodinek pro pravidelné měření krevního tlaku prosím?
Dobrý den, můžete mi prosím někdo doporučit jakou ideálně vybrat dětskou láhev na cesty prosím? Se kterou jste opravdu spokojení?
Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně vašich zkušeností s výběrem ojetého auta. Je lepší vybírat ho na inzerát nebo raději zavítat do autobazaru?
Pěkný den, prosím změnila jsem práci a musím každý den dojíždět 20 km tam a zpět. Chci se zeptat, jaké vybírat na takovou trasu auto? A kde se podívat po kvalitním ojetém autě?
Dobrý den, můžete mi někdo ze svých zkušeností doporučit granule vhodné pro staršího psa prosím?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.