Ahoj, kde si zřizujete pojištění? Jak cestovní, tak i životní? Dá se to on-line, ať nemusím obvolávat pojišťovny. Moc díky.
Ahoj, hledám nějaký hezký, minimalistický kočárek, který bude nejlépe v nějaké neutrální barvičce (krémová, černá, béžová). Zároveň aby byl bezpečný. Moc díky za vaše tipy. ????
Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost, která online lékárna funguje i s online poradenstvím? Máte takovou zkušenost prosím?
Můžete mi poradit prosím, co u chlapů nejvíce pomáhá na erekci? Jakou máte ostatní zkušenost? Můj chlap je z toho totiž opravdu zničený, že mu to nefunguje tak jako mu to fungovalo dřív, tak bych mu chtěla pomoct....
Pěkný den přeji, našla bych tu prosím někoho, kdo řešil problém s chutí na sex a poradil by mi co mu na to pak případně nejvíc pomohlo? K tomu, aby zase měl pořádnou chuť?
Ahoj holky
Sháním nějaký spolehlivý krabičky na jídlo, hlavně aby se mi neotevřely v batohu. Ideálně něco lehkýho a na výlety, co fakt dobře těsní. Doporučíte mi nějaký? Díky moc
Ahoj, jaké máte zkušenosti s granulemi s obsahem obilovin vs. grain-free variantami? Zajímalo by mě, co vašemu pejskovi víc sedlo a jestli jste pozorovali nějaký rozdíl třeba na srsti nebo trávení.
Ahoj holky, přemýšlím, kde je ta hranice mezi vytrvalostí a zbytečným trápením. Máte některá zkušenost s tím, kolik IVF cyklů má smysl zkusit, než si člověk řekne "už dost"? Vím, že je to individuální, ale zajímají mě vaše příběhy, co všechno jste zvládly a kdy jste to třeba vzdaly. Nebo právě naopak vytrvaly a dočkaly se. ???? Díky za sdílení!
Ahoj, už delší dobu mě trápí únava, která se táhne i přesto, že se snažím víc spát, jíst celkem zdravě a nehrotit stres. Ráno se budím bez energie a přes den mi chybí síla na běžné věci. Spíše než únava po náročném týdnu je to takové dlouhodobé vyčerpání. Je tu někdo, kdo si tím prošel a ví jak proti tomu účinně bojovat?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.