facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Zuzabartova | 17.07.2025 08:46 | ID: 50271

Zdravím, byl by jste prosím někdo tak hodný a poradil mi ohledně výběru elektronické cigarety? Která je podle vás nejlepší vybrat prosím?

sabinka | 19.07.2025 12:39 | ID: 50274

Dobrý den, máte prosím někdo zkušenost, která online lékárna funguje i s online poradenstvím? Máte takovou zkušenost prosím?

Zuzabartova | 17.07.2025 08:59 | ID: 50275

Zdravím, můžete mi prosím někdo poradit ohledně výběru bazénu na zahradu? Pro dva dospělé a dvě děti ideálně? Ať se tam všichni pohodlně vlezeme prosím?

Kozlickova | 17.07.2025 10:06 | ID: 50278

Najdu tu prosím někoho, kdo má doma vířivku a dokázal by mi poradit, podle čeho ji prosím vybírat? Kde se podívat po kvalitní vířivce prosím?

Nikoleta | 03.11.2025 15:50 | ID: 50300

Ahoj ráda bych si prodloužila vlasy, co nejméně invazivně. Máte někdo zkušenost s nějakou metodou co neničí vlasy a vypadá přirozeně? Moc děkuji.

Margaretad | 10.08.2025 14:47 | ID: 50301

Ahoj holky, můžete mi prosím doporučit šikovného plastického chirurga na zvětšení prsou? Chci, aby výsledek vypadal co nejpřirozeněji a zároveň aby byl lékař lidský a vstřícný. Ideálně někdo, s kým máte osobní zkušenost. Už dlouho se k tomu odhodlávám a ráda bych měla jasno, ke komu jít. Díky moc za tipy!

sabinka | 18.07.2025 20:30 | ID: 50302

Ahoj holky, můžete mi prosím doporučit šikovného plastického chirurga na zvětšení prsou? Chci, aby výsledek vypadal co nejpřirozeněji a zároveň aby byl lékař lidský a vstřícný. Ideálně někdo, s kým máte osobní zkušenost. Už dlouho se k tomu odhodlávám a ráda bych měla jasno, ke komu jít. Díky moc za tipy!

verkaherka001 | 28.09.2025 10:49 | ID: 50304

Ahoj holky, obracím se na vás s trochu netradičním dotazem. Mám kamarády v Itálii, kteří zvažují umělé oplodnění, ale tamní podmínky jsou dost omezené (třeba darovaná vajíčka jsou u nich úplně zakázaná). Zvažují proto možnost podstoupit IVF tady u nás v ČR. Napadlo mě, jestli některá z vás nemá zkušenost s klinikou, která má dobré zázemí pro cizince – ať už v komunikaci, přístupu nebo celkové organizaci. Nejde jim ani tak o turismus, jako spíš o to, aby se necítili ztracení a měli kolem sebe vstřícný tým. Máte v tomhle ohledu nějakou zkušenost nebo doporučení?

madlenka11 | 26.11.2025 15:51 | ID: 50305

Ahoj maminky, vím, že se obecně doporučuje mýt miminko jen čistou vodou, ale ráda bych se zeptala vás, které to tak úplně nedodržujete – čím miminko jemně myjete? ???? Naše malá má 3 týdny a zatím jsme jeli jen vodu, ale začíná mít trochu suchou pokožku, hlavně na nožičkách a zadečku. Přemýšlím, jestli by nezačalo dávat smysl přidat něco šetrného – třeba přírodní mycí gel, jemné mýdlo nebo i něco domácího? Budu ráda za tipy, co se vám osvědčilo a co miminkům nevadilo.

zalozka