Dobrý večer, maminky - poradíte knížky, které baví kluky ve věku 8 let? Syn má rád detektivky, záhady, kvízy ...
Dobrý večer, doporučíte mi prosím balzám na barvené vlasy a dobrou masku? Vlasy mám dost suché, tak něco regeneračního a vyživujícího.
Dobrý večer maminky, jaké máte doma pro děti bezpečností ohrádky? Budu ráda za doporučení na opravdu kvalitní provedení a hlavně, aby byla ohrádka bezpečná.
Dobrý večer, doporučíte mi kvalitní a objemnou sušičku ovoce. Jakou máte a s jakou jste spokojené?
Zdravím, prosím potřebovala bych jako naprosto nezkušená tady v tom poradit, kde bych mohla pořídit rozumně ojeté auto? Kde se podívat?
Dobrý den, prosím chtěla bych se poradit, jaká chůvička je vhodná k miminku? Kdo máte zkušenost s výběrem a poradíte mi prosím?
Mohla bych poprosit zkušenější maminky, jestli mi některá poradíte, kde bych mohla sehnat kvalitní chůvičku k miminku? Podle čeho bych ji měla vybírat?
Maminky, poradíte prosím šetrnou zubní pastu na bělení zubů doma? Máte některá zkušenost?ˇ
Maminky, poradíte prosím šetrnou zubní pastu na bělení zubů doma? Máte některá zkušenost?ˇ
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.