Ahoj všichni, ráda bych se zeptala, jaká probiotika byste doporučili. Hledám něco účinného, co by mi pomohlo se zažíváním a celkově podpořilo zdraví střev. Máte nějaké oblíbené značky nebo konkrétní produkty, které se vám osvědčily? Předem moc děkuji za vaše rady a zkušenosti!
Zdravím, prosím chtěla bych se zeptat ohledně životního pojištění. Jakou máte prosím zkušenost? Kde ho sjednat výhodně?
Holky, ráda bych se poradila... uvažuji o pořízení bazénu pro děti na zahradu a ráda bych se poradila s vámi, kdo už nějaký máte. Jaké typy bazénů byste doporučili pro menší děti? Jaké jsou vaše zkušenosti s nafukovacími versus pevnými bazény? Na co bych si měla dát pozor při výběru a údržbě bazénu? A jaké příslušenství se vám osvědčilo (např. kryty, filtrace, hračky)? Budu moc vděčná :) Děkuji.
Ahoj maminky, víte o nějaké posilce, kam se dají vzít děti v Brně? Protože nemám hlídání a partner je až do večera v práci. Nejlépe kde mají nějaký hrací koutek přímo v sále, apod. Děkuji moc, už potřebuju mezi lidi :D
Ahoj holky, čeká mě poprvé posilka po porodu. Mám z toho hrůzu :D Co vám pomohlo překonat stud, bojím se, že odtut uteču. Mimochodem přemýšlím o trenérovi, jaká je vaše zkušenost ze začátků? Díky moc
Ahoj, jaký kartáč používáte na prodloužené vlasy, aby se to necuchalo a hezky to pročesalo? Slyšela jsem, že musí být nějaký speciální..
Ahoj holky, máte tip na nějakou super řasenku, kterou používáte dlouhodobě a jste s ní spokojené? Já pořád střídám jednu za druhou a nemůžu najít takovou, která by mi stoprocentně vyhovovala. Taky bych chtěla nějakou za rozumnou cenu, protože se líčím každý den a řasenka mi vydrží tak na měsíc. Když vidím některé ty ceny v drogerkách, tak mi vstávají vlasy hrůzou na hlavě člověk to koupí a pak zjistí, že řasenka je na prd. Budu ráda za vaše doporučení :-)
Ahoj ženy, ikdyž už je konec roku, chci se přes prázdniny připravit na nový školní rok - a vši. Letos hodně děti chodily domů, že mají ve třídě vši, naštěstí jsme je ještě nechytli, ale dcerka má dlouhé vlasy a asi bych se zbláznila, kdybych ji je měla vybírat... Existuje nějaká prevence? Díky
Dobrý večer, poradíte prosím, jak si jednoduše doma prodloužit a zahustit vlasy? Máte někdo tip?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.