Kdo mi dokážete prosím říct, jak řešíte přebytky elektrické energie z vaší instalované fotovoltaické elektrárny? Jakou máte zkušenost?
Pěkný den přeji, prosím poradil by mi někdo jak v novém domě co nejlépe řešit kamery?
Maminky, jakého pomocníka při vaření používáte? Co třeba polévkovar, papiňák nebo pomalý hrnec?
Dobrý den, prosím koupila jsem s manželem dům, který má velkou půdu. Chtěla bych se zeptat, kde bych mohla sehnat regály, které bych dokázala poskládat tak, aby prostor využila na maximum?
Dobrý den, mám za sebou dva potraty a dvě nepovedená IVF, co dál? Máte někdo podobnou zkušenost?
Zdravím, začaly mi padat dost vlasy, koupila jsem si speciální šampon, ale zatím se nic neděje a vlasy padají dál. Poradíte? Co by mohlo zafungovat?
Prosím je rozumné se do stěhování pustit svépomocí nebo je lepší na to brát firmu?
Dobrý večer, pomalu začínám vybírat kvalitní aktovku pro dcerku, která bude prvňačka, poradíte? Jakou značku máte a jste spokojené?
Můžu mít prosím takový menší dotaz, když vybíráte ojeté auto a chcete ho koupit v nějaké rozumné kvalitě, tak kde se podívat? Můžete mi poradit?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.