Můžu se prosím zeptat, zda jste někdo při rekonstrukci svého domu sehnal nové kulaté zásuvky a vypínače? Tak jak to bývalo dřív?
Jak mám prosím dopomoci lepšímu soužítí s partnerem, jsme spolu teprve rok, mám ho moc ráda, ale poslední dobou nám to neklape. Nechce se mnou skoro trávit čas, nebaví se se mnou a v posteli, když už tak katastrofa. Nevíte, čím by to mohlo být?
Čauky, rozbila jsem si svůj kartáč, který jsem měla asi 10 let a chtěla bych se proto zeptat, jaký používáte vy. Pokud poradíte, budu moc ráda.
Přeji pěkný den a chtěla bych se prosím zeptat, jak na správné a spolehlivé pojištění domu?
Zdravím ženský, mám takový choulostivý dotaz - co prosím dělat, když se mi nedaří otěhotnět? Na koho se obrátit o pomoc?
Přeji pěkný den, můžu se prosím zeptat, jaké dárky kupujete na den dětí? Co udělá vašemu dítěti opravdu radost?
Podle čeho bych měla vybrat opravdu kvalitní plastová okna? Co myslíte?
Dobrý den, prosím nenašel jste někdo portál nebo místo, kde by byl vždy přehled aktuálních slev například při nakupování oblečení, knih, kosmetiky a dalších věcí? Aktuálních slev, které opravdu fungují?
Zdravím všechny, zajímá mě - co se Vám osvědčilo na odřeninky a škrábance u dětí? Je nějaká hojivá mast, co dobře funguje?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.