Ahoj, ráda bych se zeptala v jakém obdobíby mi mělo začít být špatně? Moc děkuju
Ahoj plánujete někdo dovolenou v čechách zaměřenou na ubytování pro děti?
Ahoj holky, chci se zeptat kdy Vás začalo miminko kopat? Už se na to těším.
Ahoj, v mém případě je to ještě brzo, ale chci se zeptat na co jste koukaly při výběru porodnice?
Ahoj všem,nemáte někdo nějaký tip na film z poslední doby?
Ahoj, potřebuji poradit pár tipů. Plánujeme druhé mimi. Staršímu budou dva roky, když se druhé narodí. Asi to bude ze začátku záhul a trochu se toho bojím, nemáte některá nějaké dobré rady nebo zkušenosti jak toto zvládnout? díky
Jak dlouho se má správně kojit? Co člověk to jiný názor. Poraďte mi prosím. Abych od začátku neudělala nejakou chybu. Těhotná jsem poprvé a názorů je na to opravdu mnoho. Díky :-)
Jsem těhotná, ale přemýšlím kdy se chodí na mateřskou dovolenou. Cítím se fit a tak se mi z práce nechce, ale těhotenskými kontrolami a těhotenským cvičením a novým sháněním mi příjde, že se postupně dostávám do fáze, že níc nestíhám. Poraďte co stím ?
Ahoj holky mám dotaz, jakou sedačku zvolit pro miminko, když jsem koukala, že mají kolikrát překrývající se rozptyl?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.