Ahoj holky, mám dotaz ohledně bolesti prsou. Jsem na začátku těhotenství a začala mně prsa hodne bolet bude to pokračovat po celé těhotenství?
Ahoj mám prosbu co jíst nejlépe v prvním primestrů? Je mi po ránu hodně špatně a nechci udělat chybu.
Ahoj holky, doktor mi řekl, že je normální v prvním trimestru špinění nebo i krvácení. Ale jsem už v druhém a pořád to občas mám. Má s tím někdo zkušenost?
Ahoj holky, prosím poraďte mi. V čem koupete svá miminka? Používáte vaničku, lehátko do vany, nebo koupací kyblík? Jaké máte zkušenosti? Díky
Upřesňuji informace o knize "Domácí krabičková diet" - vydalo nakladatelství DONA a sepsala ji Alena Doležalová.
Zdravím všechny, vidím, že je vás tady docela dost maminek, tak se sem obracím se svým problémem. Už víc než rok se s manželem snažíme o miminko, ale stále se nám nedaří. Podle doktorky jsme vpořádku, takže nevím, kde je chyba. Doktorka mi chce nasadit nějaké hormonální léky, ale tomu se zatím bráním. Zkoušely jste některá nějaké potravinové doplňky nebo cvičení, které vám pomohlo?
Ahoj, moje miminko má reflux, zvrací po jídle, u jídla, před jídlem. Prostě pořád. Je nervózní, často pláče. Doktorka mi doporučila mléko Nutrilon, pro děti s refluxem, ale po něm je to snad ještě horší. Zvrací dokonce i při kojení. Poraďte, máte někdo podobné zkušenosti?
Ahoj,potřebuji poradit - kde se dá koupit těhotenské společenské oblečení? Už se do ničeho nevejdu :) Díky za tip.
Ahoj holky chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost s kočárkem pro dvojčata.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.