Ahoj maminky, kam chodíte s dětma za zábavou? Kam chodíte rádi, kde se vám to osvědčilo, kde je to bezpečné a děti se zabaví? Blíží se prázdniny a já bych ráda měla v záloze nějaké nápady
Zdravím, jaké prsní vložky prosím koupit? Kojím teprve 14 dní a mám je pořád protečené, mám hodně mlíka. Jaké koupit prsní vložky, aby neprosakovaly?
Chtěla bych si konečně vyřídit životní pojištění, aby měl člověk nějakou jistotu. Kde se podívat? Nemáte někdo z poslední doby zkušenost, kde pojištění vyřídit výhodně?
Můžete prosím poradit, jakjste se toho definitivně zbavili? Já se s tím trápím už měsíce a ne a ne se toho zbavit :-(
Holky máte někdo zkušenosti s darováním plasmy? Nemůže mi to nějak ublížit?
Chci koupit domů filtr na pitnou vodu, který filtruje na kvalitu kojenecké vody. Dívala jsem na firmu Dionela a líbí se mi, že je to česká firma. Nemáte někdo filtr od nich, případně můžete doporučit osvědčené kvalitní filtry? Děkuju
Máte někdo filtr na pitnou vodu? Doporučíte od koho a jaký koupit aby byl opravdu kvalitní? Mně se zatím nejvíc zamlouvá co nabízí Dionela, znáte někdo?
Dobrý den, poradíte - můj pes nechce moc žrát granule - máte na to třeba nějakej fígl? Konzervy mu pořád dávat nechci.
Ahoj, je tu někdo kdo by řešil stavbu nějakého menšího objektu na přespávání 2-4 lidí? Nějakou malou chatku nebo tak? Na nezásíťovaném pozemku?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.