Zdravím maminky, jdu si sem pro inspiraci. Mám dvě dcerky 2 a 6 let. A ráda bych, kdyby jste mi sem daly typy na svačinky, které děláte svým dítkům.
Maminky, doma máme plovoucí podlahu a synovi to dost klouže. U našich je koberec a malý tam leze daleko lépe než doma. Nemáte někdo zkušenost? Jak to řešíte?
Zdravím, vybírám dobrý kolagen, ale na trhu je jich moc a nevím, podle čeho vybírat. Budu ráda za komentáře a tipy.
Zdravím, mám doma německého ovčáka a chtěla bych mu koupit něco na prevenci kloubních potíží. Vím, že tato rasa na klouby trpí a prevence je podle mě důležitá.
Zdravím, mám doma německého ovčáka a chtěla bych mu koupit něco na prevenci kloubních potíží. Vím, že tato rasa na klouby trpí a prevence je podle mě důležitá.
Dobrý večer, můj syn se odstavil od kojení, má 5 měsíců a chci mu koupit opravdu dobré kojenecké mléko - doporučíte mi dobrou značku?
Už se nemůžu dočkat až pojedeme na dovolenou a řekla, jsem si že bych si konečně mohla dopřát kvalitní a stylový kufr, nějaký s kvalitními kolečky který mi už vydrží. Je toho tolik, že si netroufám koupit nějaký na blint a proto ocením vaše tipy a zkušenosti, děkuju moc :-)
Dobrý večer, maminky - kupujete někdo malým dětem ovocné kapsičky? Chutnají jim?
Dobrý večer, maminky - kupujete někdo malým dětem ovocné kapsičky? Chutnají jim?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.