Ahojky maminky, co všechno jste si balily do porodnice a jak dlouho před porodem? Mám měsíc a půl do termínu, tak nevím jestli to není brzy?
Poradíte mi někdo prosím, jak dma cvičit účinně, aby to opravdu mělo smysl?
Zkusíte mi prosím někdo poradit, kde bych mohla sehnat levně materiál na zateplení domu? Kam se podívat?
Dobrý den holky, měla bych dotaz ohledně zvýšení chutí na sex, tedy vlastně zvžšení libida. Můžete mi některá poradit prosím jak zdravě na to?
Můžete mi poradit prosím, kde bych mohla zařídti správné pojištění domu? Kde ho nabízí za rozumnou cenu, ale i peníze?
Kam jít, když bych chtěla na auto uzavřít výhodně havarijní pojištění? Můžete mi poradit někdo prosím?
Doporučili byste mi prosím parfém pro mamku? Bude mít narozeniny a nevím, jaký vybrat nebo po jakých jít značkách. Má ráda lehčí vůně, klidně ovocné nebo lehce květinové.
Ahojky.. používá někdo z vás menstruační kalhotky..?? Ted vidím hrozný boom kolem toho a říkám si pořád jestli to nezkusit.. jakou s tím máte zkušenost?? Jestli ano, či ne?? :-)
Chci si koupit nějaké zdravé pantofle do práce, protože z těch, které mám teď mě hodně bolí nohy a být v nich celý den není nic pohodlnýho. Tak prosím doporučte ze zkušenosti, kde koupit nějaké dobře tvarované a zároveň stylové, díky :-)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.