Doporučte kvalitní značku pantoflí, které mají dobře tvarovanou stélku aby z nich nebolely nohy a byly opravdu pohodlně. Děkuju za reakce :)
Ahoj maminky, jak pečujete o zralou pleť? Chtěla bych něco pro moji mámu, velmi ráda o sebe pečuje a proto bych jí ráda pořídila nějakou kvalitní péči. Jen se v tom úplně neorientuji, protože toto jsem po ní úplně nezdědila a na pleť dám co mám po ruce a naštěstí mi to sedí, protože mám zatím dobrou pleť.
Poradíte mi prosím někdo, jak vybrat správný školní batoh vhodný do první třídy prosím?
Zdravím, jaké smetanové krémy jsou podle Vám nejlepší pro nejmenší děti (1 rok).
Zdravím, jaké smetanové krémy jsou podle Vám nejlepší pro nejmenší děti (1 rok).
Zkoušel jste někdy někdo užívat něco na očistu jater? Pomohlo vám to cítím se lépe?
Maminky, tak jsme došli z veteriny... Naše číča už tu s nama dlouho nebude. Děti jsou smutné, pláčou. Nevím, jak jim to vysvetlit... A jaké je podle vás nejlepší poslední rozloučení?
Ahojky holky, chtěla bych se zeptat jakou používáte přírodní barvu na vlasy? Chtěla bych se zbavit těch chemických barev..Děkuji
Dobrý večer, maminky - jaký máte názor na jesličky? Dáváte tam svoje děti nebo jste s nima doma až do 3 let?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.