Dobrý den,ráda bych se zase vrátila do kondice jako dříve.Nevím jak začít.Poradíte mi někdo?
Zvládnul by mi prosím někdo poradit, kde vybrat a koupit kvalitní kuchyňské nože?
Která z kloubních výživ vám opravdu pomohla? Co opravdu pomáhá od velké bolesti kloubů?
Ahoja, chtěla jsem se zeptat, jestli používáte nějaké erotické pomůcky? A jestli ano, tak jaké? Hledám inspiraci :-)
Ahojky, co jste koupili vašim dětem? Nebo budete ještě něco kupovat? Mám dvě pubertální děcka a jestě každému jsem chtěla jeden dárek ale nenapadá mě co...
Doporučíte mi kliniku pro darování vajíček? Ráda bych darovala.. tak hledám informace, kam jít?
Ahojky, neznáte zaručeně účinnou dietu? Ráda vyzkouším cokoliv Budu ráda za tipy..
Ahoj, holky prosím cvičíte pravidelně doma? Máte doma některá posilovací stroje? Jaké prosím případně? Chtěla bych v příštím roce zapracovat na své váze, a tak přemýšlím, že bych si něco domů pořídila.
Která pojišťovna podle vás nabízí nejvýhodnější pojištění nového domu? Můžu se prosím zeptat na vaše zkušenosti?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.