Zdravím, jak řešíte Silvestr, co se pejsků týče? Náš se bojí celou dobu, je ve stresu, klepe se, kňučí … Jak mu pomoct?
Zdravím, nemáte někdo zkušenost s trávícími enzymy pro citlivé zažívání psa? Budu ráda za komentáře.
Zdravím, jaké granule pro psa seniora vybrat? Nesedí mu moc obiloviny a potřebuju, aby byly chutné.
Dobrý den, přemýšlím nad kremací pejska - máme dalmatina, má skoro 11 let a je teď hodně nemocný a asi to nedopadne dobře :(
Dobrý večer, nemáte někdo vyzkoušený doplněk na premenstruační syndrom - PMS Harmony? Zafungoval Vám?
Zdravím, přemýšlím o vánočním dárku pro rodinu - fotoobrazu, ale nevím, kde to dělají kvalitně a stihnou to do Vánoc, poradíte?
Dobrý den, četla jsem hodně dobrých recenzí na kávu z coffeespot.cz, nemáte s kávou od nich nějakou zkušenost? Mají dobrou kávu?
Dobrý den, doporučíte mi kvalitní krém na ztvrdlou kůži na patách? V létě s tím nemám problém, ale přes zimu s tím dost bojuju.
Ahoj holky, chci se zeptat... bojujete některá s lupy? Já docela dost a hodně mě to omezuje a obtěžuje. Máte tip, co by mi s tím mohlo pomoct?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.