Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, existuje dětská gynekologie? Moje dcera má gyn.problém a nechci jí brát k mému doktorovi, aby z toho nebyla vystrašená. Díky
Ahoj, mám trochu obavy z ultrazvuku. Četla jsem různé články, podle kterých není příliš vhodné časté UZ během těhotenství, že to nemá dobrý vliv na miminko. Na druhou stranu je dobré, že je mimčo hlídané. Co si o tom myslíte?
Zdravím. Od včera se mi objevily příznaky zánětu močového měchýře=(, v zimě s tím mám větší problémy, záněty mám mnohem častěji. Chtěla jsem se zeptat jaké na to máte ozkoušené prášky a co vám pomohlo nejvíc. Já klasiky urologické čaje, ale to samotné mi nepomůže a antibiotika nechci, to beru jako poslední možnost.
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s nákupem dětských brýlí? Kamarádky dceři napsali brýle a neví jaké by byly nejlepší. Díky
Ahoj všichni, potřebovala bych se s vámi poradit - nemáte tip na nějakou knížku, na které by se dalo natrénovat čtení? Moje dcera se teď učí ve škole číst (je v první třídě) a nějak jí to pořád za toho půl roku moc nejde, tak bych chtěla s ní doma nějak procvičovat, ale moc nevím jak na to... Jaká myslíte, že je na to nejvhodnější knížka? Díky
Ahoj holky, uvažuji o změně práce. Ve staré práci jsem relativně spokojená, ale určitě by to mohlo být lepší. Delší dobu si říkám, že bych chtěla dělat něco jiného. Problém je v tom, že se bojím, že odejdu jinam a nebude se mi tam líbit a bude to horší, než teď. Už jste někdy měnili práci? Co vás motivovalo ke změně a jak jste našli odvahu opustit starou práci?
Dobrý den, 26.2.2014 bude mít můj syn 3 roky a já bych se měla vrátit do práce.Jelikož jsme nedostali školku a ani nemám pro syna hlidání, chtěla jsem se zeptat, jestli by se RD dala prodloužit o 6měsíců.Od září mi prý teoreticky syna do školky vezmou.Co vše by obnášelo prodloužení RD a pozdní návrat do zaměstnání?
Ahoj holky. Potýkám se s nepříjemnou věcí a to s inkontinencí. Docela mě to zarazilo. Myslela jsem si, že se to většinou objevuje v pozdějším věku. Nepřikládala jsem tomu nějak moc velkou pozornost, používala jsem vložky a myslela jsem si, že to zmizí, že je to po porodu a spraví se to. Ale bohužel je to 3 měsíce a problémy stále přetrvávají =(. Hodily by se mi nějaké vaše zkušenosti a co vám na to pomohlo.
Ahoj, nemáte někdo nápad na dobrou fantasy knihu pro teenagerku? Dcera ráda čte, tak pro ni sháním jako dárek knihu/knihy a moc nevím, co vybrat… Jak jsem psala, má ráda fantasy, scifi, atd.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.