Ahojky maminky, prosím vás - kam jezdíte s dětmi nakupovat? Myslím, jestli máte v Praze vytipované nějaké obchodní centrum, kde je pro děti nějaký dobrý hlídací dětský koutek nebo tak… Ale jen to, co máte osobně osvědčené a ozkoušené… Já jsem taková dost úzkostlivá a nechci svoje děti nechávat na nějakém místě, o kterém vůbec nic nevím...Díky
Ahoj, potřebuji poradit. Jaký typ kojící podprsenky jste používaly? Jde mi o to, jestli s kosticemi nebo bez. Jsem zvyklá na kostice a bojím se, že bez nich mě budou bolet prsa, ale zase to nebude tolik pohodlné
Ahoj, chtěla bych se zeptat: od kolika let dítěte jste začali chodit na Mikulášské besídky? Zvete si Mikuláše domů? Mám strach aby mi malého nevyděsili .....
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, od kolika let jste začali chodit s dětmi k zubaři? S kamarádkou jsme to teď nedávno probíraly. Já jsem šla se synem k zubaři když mu začaly růst zoubky, kamarádka tvrdí, že to stačí až když jdou děti do školy. Jaký na to máte názor?
Ahoj, nesetkaly jste se s následující situací? Dostala jsem v práci výpověď pro nadbytečnost, ale během výpovědní doby jsem zjistila, že jsem těhotná. Vztahuje se na mě ochranná doba?
Ahoj holky, máte někdo zkušenost s VacuShapem? Četla jsem na to skvělé recenze.
Ahoj, nemáte někdo zkušenost jak se zbavit bradavice? Syn má dvě na noze a nemůžeme se jích zbavit. Díky za tipy
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, letos bych chtěla upéct cukroví z celozrné mouky, můžete mi prosím poradit? Nevím jakou mouku mám použít, a v jakém poměru. Děkuji
Ahoj, nemáte něhdo zkušenost s inteligentní plastelínou, chtěla bych ji koupit synovci v Vánocům. Díky za info
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.