facebook
Příjemnou noc, je úterý 29.7.2025 a svátek slaví Marta

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Markulka | 28.09.2016 13:27 | ID: 913

Ahojky maminky, prosím vás - kam jezdíte s dětmi nakupovat? Myslím, jestli máte v Praze vytipované nějaké obchodní centrum, kde je pro děti nějaký dobrý hlídací dětský koutek nebo tak… Ale jen to, co máte osobně osvědčené a ozkoušené… Já jsem taková dost úzkostlivá a nechci svoje děti nechávat na nějakém místě, o kterém vůbec nic nevím...Díky

Ivana0023 | 27.08.2021 07:15 | ID: 916

Ahoj, potřebuji poradit. Jaký typ kojící podprsenky jste používaly? Jde mi o to, jestli s kosticemi nebo bez. Jsem zvyklá na kostice a bojím se, že bez nich mě budou bolet prsa, ale zase to nebude tolik pohodlné

Simsulik | 27.11.2021 12:02 | ID: 921

Ahoj, chtěla bych se zeptat: od kolika let dítěte jste začali chodit na Mikulášské besídky? Zvete si Mikuláše domů? Mám strach aby mi malého nevyděsili .....

Janule | 12.02.2018 10:11 | ID: 930

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, od kolika let jste začali chodit s dětmi k zubaři? S kamarádkou jsme to teď nedávno probíraly. Já jsem šla se synem k zubaři když mu začaly růst zoubky, kamarádka tvrdí, že to stačí až když jdou děti do školy. Jaký na to máte názor?

Myskovatera | 16.11.2023 09:11 | ID: 936

Ahoj, nesetkaly jste se s následující situací? Dostala jsem v práci výpověď pro nadbytečnost, ale během výpovědní doby jsem zjistila, že jsem těhotná. Vztahuje se na mě ochranná doba?

Ola | 10.12.2013 10:33 | ID: 938

Ahoj holky, máte někdo zkušenost s VacuShapem? Četla jsem na to skvělé recenze.

kamila336 | 18.02.2015 13:56 | ID: 939

Ahoj, nemáte někdo zkušenost jak se zbavit bradavice? Syn má dvě na noze a nemůžeme se jích zbavit. Díky za tipy

Puklina | 15.11.2017 15:13 | ID: 940

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, letos bych chtěla upéct cukroví z celozrné mouky, můžete mi prosím poradit? Nevím jakou mouku mám použít, a v jakém poměru. Děkuji

ratka | 25.08.2020 09:07 | ID: 942

Ahoj, nemáte něhdo zkušenost s inteligentní plastelínou, chtěla bych ji koupit synovci v Vánocům. Díky za info

zalozka