Uvažujeme s manželem o pořízení mobilního domu. Máte někdo zkušenost? Jak se v tom bydlí?
Ahoj, od kdy jste prosím pěkně dávaly dětem příkrmy, kde jsou větší kousky?
Ahojkyy Holky jaké erotické pomůcky používáte?
Jak efektivně zhubnout přebytečná kila?? Chtěla bych pár kil shodit a zbavit se jich.. neznáte nějakou dietu která je opravdu účinná? se kterou máte dobré zkušenosti? :-)
Ahojky.. chtěla bych darovat vajíčka.. Vy co jste darovali, jakou byste doporučili kliniku?? :-)
Sháním nějaké pěkné dárky pro pár přátel.. hledám a hledám a nic se mi nikde nic nelíbí, nemám žádnou konkrétní představu ale něco co mi padne do oka.. jestli máte nějaký nápad kam bych mohla kouknout budu moc ráda:-)
Ahoj holky, pomalu se díváme na vybavení do školy. Sice je začátek prázdin, ale já bych chtěla být připravená. Sešity neřeším, ty se nějak seženou, ale tusím, že s aktovkou by mohl být problém. Tak bych ji ráda koupila dopředu… Máte tip, kde mají kvalitní nabídku?
Ahoj holky, měla bych dotaz na barvy na vlasy. Já si vlasy barvím už opravdu hodně dlouho a bohužel je to znát, vlasy mám prostě zničené. Tak mě napadlo, zda nevíte jestli existují nějaké šetrné barvy na vlasy?
Ahoj maminky, měla bych prosím dotaz, jak jste řešily poporodní poranění? Co vám na bolestivou hráz pomohlo?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.