Dobrý den, podělíte se prosím někdo o zkušenosti s okay elektro?
Nakupoval jste už někdo v okay elektro dražší vybavení do domácnosti? Jakou máte zkušenost?
Ahoj, kdo jste s tím měl taky problém podělte se prosím o zkušenosti a rady. Děkuju
Ahoj maminky, máte některá pro mimi dřevěné kousátko? Moc se mi líbí co mají na desami.cz tak by mě zajímalo jakou s tím máte zkušenost, děkuju :)
Zajímalo by mě jestli někdo máte doma filtr na pitnou vodu, takový ten napojený na kohoutek aby se dala voda používat i na vaření?
Ahoj, vyhlídla jsem si na eshopu okay kávovar a sušičku. Zajímalo by mě jakou máte tady s tím elektrem zkušenost ? Jde mi hlavně o to, aby mi bylo zboží doručeno v pořádku.
Myslíte si, že je dobrý nápad si do novostavby plánovat na vytápění krbovou vložku?
Ahoj, chtěla bych se zeptat ohledně celého procesu darování vajíček, zda je to jak psychicky, tak i finančně náročné ?
Jaký výrobce má kvalitní doplňky stravy a vitamíny ?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.