Ahoj, co se vám osvědčilo za eko čistící prostředky? Něco co desinfikuje a je neškodný. Díky :)
Co se vám osvědčilo za ekologické čistící prostředky při úklidu? Hlavně nějakou desinfekci hledám.
Ahoj, sháním kvalitní vůni do auta, nějaké tipy? Nechci takový ty co se prodávají na benzínkách z toho mě akorát bolí hlava.
Ahoooj :) Maminy, mám na vás dotaz... Řešili jste doma s chlapem jeho plodnost? My bychom potřebovali něco na podporu. Dostala jsem tip na shop houbicky.eu a jejich doplněk stravy housenici. Máte zkušenosti?
Co jste na svatbě dávali rodičům jako poděkování ? Nejsme schopni se s manželem moc domluvit, ten je toho názoru, že se nic dávat nemusí a já bych zase ráda, aby na tento den měli památku.
Nechával jste už někdo vyklízet byt? Jak to přesně funguje?
Ahoj holky :) Chtěla bych se zeptat, kde mají dobrá arašídová másla? Klidně i kešu krém? Hledám kvalitní produkty, klidně si za kvalitu připlatím. Děkuji.
Ahoj rodičové, chci se zeptat, co máte doma na drobné ranky a popáleniny? Něco doma mám, ale pálí to a dětem se ošetření nelíbí…
Holky, jaké čisticí prostředky v domácnosti používáte? Já bych ráda zkusila nějaké eko produkty. Na web jsem se koukala a lébé se mi nabídka, co jsem našla na alpik.cz. Máte s jejich produkty zkušenost?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.