facebook
Dobré odpoledne, je sobota 6.12.2025 a svátek slaví Mikuláš

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Milluska | 27.08.2021 17:51 | ID: 31041

Píše se mi o tom docela špatně, ale potřebuju poradit. Čekám dítě s přítelem a jelikož to mezi nájmi bylo jedno dobu divoké a každý jsme měli víc známostí. Já otěhotněla a on má teď pochybnosti jestli je to vůbec jeho. Jak by jste k situaci přistoupily ?

TanaH | 18.03.2024 20:10 | ID: 31060

Co dávate dětem na drobná poranění jako odřeniny, škrábance apod, aby se jim to vyčistilo a zatáhlo? Díky za tipy.

Natalismedkova | 31.08.2021 12:58 | ID: 31085

Prosím maminy, jak chutná fermentovaná zelenina? Četla jsem o ní, že působí jako dobrá prevence rakoviny tlustého střeva a celkově je pro zdraví a hlavně zažívání velmi prospěšná. Jen si nedokážu představit, jak chutná kvašená zelenina.

Greplovahan | 30.08.2021 13:38 | ID: 31110

Kreslíte si doma? Já jsem začala jen tak z nudy tužkou a docela dost mě to chytlo. Chtěla bych vyzkoušet štětce a barvu, jakou výbavičku si pořídit do začátku?

Polinko | 03.01.2022 13:01 | ID: 31115

Maminky, tak jsme došli z veteriny... Naše číča už tu s nama dlouho nebude. Děti jsou smutné, pláčou. Nevím, jak jim to vysvetlit... A jaké je podle vás nejlepší poslední rozloučení?

Svetlania | 03.12.2021 19:40 | ID: 31118

Ahoooj :) Přátelé, s manželem se chystáme na IVFko. Nevím ale, kam zajít. Chci fakt kvalitu a profesionální péči a samozrejmě hlavně co nejvyšší šance na úspěch. Koukala jsem se na https://www.ivf-zlin.cz/. Podstoupila jste zde některá IVFko? Jak jste byly spokojené?

Jajinda | 26.06.2023 18:16 | ID: 31129

Podělte se o tipy co se vám osvědčilo, co nedráždí kůži a je vhodný i pro děti.

Jaruška | 22.09.2021 22:45 | ID: 31130

Podělte se o tipy co se vám osvědčilo, co nedráždí kůži a je vhodný i pro děti který si pořád strkají prsty do pusy atd.

TanaH | 22.09.2021 22:47 | ID: 31132

Co používáte na ošetření drobných poranění aby se to vyčistilo a rychle zahojilo?

zalozka