Co používáte na popáleniny? Sem tam se mi stane, že se spálím u vaření a ten puchýř ani tak nejde, ale bolí to a hojí se mi to vždycky hrozně dlouho.
Ahoj holky, co dáváte dětem na škrábance, popáleniny? Co se vám osvědčilo? Když jsem hledala, tak mastiček je celá řada, tak nevím, jakou zvolit. Nebo třeba tinkturu? Díky moc.
Myslíte si, že mi pořízení fitness náramku pomůže se cvičením?
Doporučte spolehlivý e-shop s kvalitními stříbrnými šperky. Hledám něco mladistvého a originálního. Díky
Dobrý den, chystáme se na stěhování v rámci Prahy. Potřebovala bych to udělat v jeden den včetně úklidu starého bytu. Dokážete mi prosím poradit, kterou stěhovací firmu oslovit?
Jakou vybrat elektrickou koloběžku? Jaké máte zkušenosti?
Sháním hezký dřevěný domeček pro panenky za rozumnou cenu, kde jste sehnali?
Zkoušela jsem už všechny možný krémy ale nic mi ty vrásky nedokáže zjemnit, nemáte nějaky tipy na opravdu dobrou kosmetiku?
Sdílejte prosím tipy, kde jste sehnali stylový doplňky do bytu, hledám něco originálního co nemá doma každej, děkuju :)
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.