V kolika letech jste si někdo přišel na první šediny? Jak to řešíte? Barvíte si vlasy pořád dokola?
Která pojišťovna nabízí opravdu výhodné pojištění domácnosti? Chtěla bych mít jistotu pro případ, že by se nám doma něco stalo, protože nějakou větší investici by teď náš rozpočet neutáhnul.
Měla jsem skvělou nákupní tašku na kolečkách ještě po babičce, která se mi teď rozpadla. Nevíte zda se taková ta klasika dá ještě někde koupit?
Dobrý den, s manželem se snažíme už dlouho o miminko. Je nám oběma 38 a vím, že už je to možná pozdě, ale přes to bych moc chtěla. Po jaké době se vám podařilo otěhotnět? Jsou skoro dva roky už dlouhá doba? Myslíte, že může být něco v nepořádku?
U které pojišťovny máte sjednané povinné ručení? Přišlo mi roční zúčtování a mám to zase vyšší. Myslím si, že platit 9 tisíc ročně je opravdu dost.
Funguje na vašeho manžela vakuová pumpa? Četla jsem někde, že pomocí vakuové pumpy by měl být nakonec i větší, je to pravda?
Kde si kupujete doplňky k telefonu jako kryty, sluchátka, ochranné fólie apod ? Nejlépe abych všechno sehnala na jednom eshopu kvůli poštovnému.
Nevíte kde nakupují posilovny posilovací stroje? Kde bych mohla nakoupit slušné vybavení do naší domácí posilovny?
Jak překrýváte šediny ve vlasech? Barvíte si kompletně celou hlavu? Kdysi jsem někde viděla sprej na zakrytí šedin ve vlasech. Myslíte si, že by to mohlo fungovat?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.