Ahoj holky, chci si koupit clipy... Kde koupím opravdu kvalitní? A kde mají veliký výběr? Díky moc za info.
Holky, doporučte mi prosím nějakou hračičku, se kterou si to fakt užiju.
Prosím vás, co u mužů pomůže na delší erekci ? Mám nového přítele a dle mého názoru vydrží hrozně málo a vůbec nevím, co s tím mám dělat :/
Ahojky holky, mám dotaz… Sháním sadu titanového nádobí. Stačí 4 dílná. Chtěla jsem ji k vánocům, ale bohužel, nezadařilo se
Tak si ji chci koupit sama... Jsme tříčlenná rodinka a tohle postačí. Prý je v nich perfektní vaření. Co soudíte vy? A kde koupím kvalitní titanové nádobí?
Holky, dělala jsem doma pře vánoci úklid a spousty věcí z kuchyně jsme vyhodili… Potřebujeme hlavně nové hrnce… Před vánoci jsem to už neřešila, ale teď je čas… Jaký materiál hrnců je nejlepší? Hlavně co do kvality?
Holky, uvažuju, že bych si koupila příčesek. Jako myslím do culíku. Vlasy nemám moc dlouhé, nikdy mi nechtěly moc narůst... Je tohle dobré řešení? A kde koupím kvalitní?
Holky, jak se nachystat do porodnice? Co pro mimi? A co pro mě?
Zdravím, pustila jsem se do vybavení nové kuchyně a zrovna vybírám nádobí. Starou pánvičku jsem měla už hodně dlouho, teď bych chtěla kvalitnější, kde by se dalo smažit na menší vrstvě tuku
Maminky, tak jsme došli z veteriny... Naše číča už tu s nama dlouho nebude. Děti jsou smutné, pláčou. Nevím, jak jim to vysvetlit... A jaké je podle vás nejlepší poslední rozloučení?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.