Ahoj maminy... chci se zeptat. Na valentýna chci udělat chlapovi radost. Koupím nám nějaké sexy hračky. Koukala jsem na e-kondomy. Zkušenosti?
Maminy, kde dětem kupujete pěkné značkové oblečení ? :)
Maminy, potřebuju koupit dcerce kvalitní zimní botičky. Jelikož shopů je celá řada, tak já bych ráda doporučení na shop, který nabízí kvalitní obuv. Díky moc. Líbí se mi třeba https://www.veselatkanicka.cz/. Zkušenosti?
Zajímalo by mě, zda tu máte někdo zkušenost s pořízením GPS dětských hodinek? vyplatí se to?
Holky, chlap miluje chilli... Kde bych koupila chutné a kvalitní chilli?
Jakou barvou nejlépe překrýt šediny ve vlasech na delší čas? Barvíte si někdo pravidelně svoje vlasy kvůli tomuto problému?
Chtěla bych si koupit kvalitnější fitness náramek, který by mi měřil denní aktivitu a měl přehledný ciferník, kde budou digitální hodiny, doporučíte mi někdo takové z vlastní zkušenosti?
Budou vhodné chytré hodinky s měřením tlaku pro mámu, která má s tlakem problém? je složité si měřit tlak pomocí hodinek?
Zajímalo by mě, zda tu máte někdo zkušenost s pořízením GPS dětských hodinek? vyplatí se to?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu nabídka kojící noční košile v přehledné nabídce Do porodnice, vše v prvotřídní kvalitě. Dámské noční košilky zde. Módní oblečení na naspani.cz - Noční košile, pyžama, župany, spodní prádlo a další super kousky.