facebook
Dobrý podvečer, je pátek 6.6.2025 a svátek slaví Norbert

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Kozlickova | 16.01.2025 21:10 | ID: 10

Ahojky, máte někdo prosím zkušenosti s tzv. krabičkovou dietou? Všude to jen nabízejí, asi i prodávají, ale zkušenosti a poznatky se nikde nedočtu. Co myslíte má to efekt, nebo je to blbost?

terezka | 24.03.2014 15:44 | ID: 12

Ahoj, mám na Vás prosbu jsem v 9 týdnu a nevím jestli můžu nějak cvičit. Dočetla jsem se, že snad ano. Moc děkuju

Hana | 11.07.2013 09:48 | ID: 13

Ahoj, ráda bych se zeptala od kdy mohu nastoupit na rizikové těhotenství. Jsem na začátku těhotenství, ale v rodině jsme měli vždy problémy.

Barča | 06.09.2013 10:51 | ID: 14

Zdravím maminky, mám dotaz ohledně migrány v těhotenství. Dočetla jsme se, že se mohou prášky jako je paralen. Já bych ale ráda šla spís alternativní cestou. Máte někdo zkušenost?

Ola | 15.07.2013 09:50 | ID: 16

Ahoj, můžete mi prosím poradit s výběrem teploměru pro miminka? Na trhu je jich několik a nemůžu se rozhodnout. Děkuji

Hana | 29.10.2013 09:17 | ID: 18

Potrat, nejhorší slovo, které budoucí maminky mohou slyšet.Z vlastní zkušenosti vím, jak moc to bolí.Pokud již máte nějaké děťátko jde to lépe. Musíte se starat a na přemýšlení není mnoho času. Pokud však se to stane u prvního dítěte, je to špatné. Pak musí pomoci partner a hlavně práce a pokusit se o další miminko. Přeji všem, aby se jim nic takového nestalo.

seminka | 30.09.2022 08:31 | ID: 21

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s plenkami DADA? Díky za odpověď.

Dáša | 27.08.2013 12:12 | ID: 26

Ahoj, nezkoušely jste těhotenskou jógu? Uvažuju, že bych to zkusila, nikdy jsem jógu necvičila, tak nevím co mohu čekat......

Anny | 15.03.2014 20:08 | ID: 27

Milé maminky, poraďte mi vhodný kroužek pro naši malou, která teď půjde do druhé třídy, ale u ničeho kromě počítačových her, nevydrží. Její kamarádi sportují, tancují, chodí na keramiku, ale jí nic nebaví. Začínám uvažovat o nějakém dětském poradci.

zalozka