Ahojky, máte někdo prosím zkušenosti s tzv. krabičkovou dietou? Všude to jen nabízejí, asi i prodávají, ale zkušenosti a poznatky se nikde nedočtu. Co myslíte má to efekt, nebo je to blbost?
Ahoj, mám na Vás prosbu jsem v 9 týdnu a nevím jestli můžu nějak cvičit. Dočetla jsem se, že snad ano. Moc děkuju
Ahoj, ráda bych se zeptala od kdy mohu nastoupit na rizikové těhotenství. Jsem na začátku těhotenství, ale v rodině jsme měli vždy problémy.
Zdravím maminky, mám dotaz ohledně migrány v těhotenství. Dočetla jsme se, že se mohou prášky jako je paralen. Já bych ale ráda šla spís alternativní cestou. Máte někdo zkušenost?
Ahoj, můžete mi prosím poradit s výběrem teploměru pro miminka? Na trhu je jich několik a nemůžu se rozhodnout. Děkuji
Potrat, nejhorší slovo, které budoucí maminky mohou slyšet.Z vlastní zkušenosti vím, jak moc to bolí.Pokud již máte nějaké děťátko jde to lépe. Musíte se starat a na přemýšlení není mnoho času. Pokud však se to stane u prvního dítěte, je to špatné. Pak musí pomoci partner a hlavně práce a pokusit se o další miminko. Přeji všem, aby se jim nic takového nestalo.
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s plenkami DADA? Díky za odpověď.
Ahoj, nezkoušely jste těhotenskou jógu? Uvažuju, že bych to zkusila, nikdy jsem jógu necvičila, tak nevím co mohu čekat......
Milé maminky, poraďte mi vhodný kroužek pro naši malou, která teď půjde do druhé třídy, ale u ničeho kromě počítačových her, nevydrží. Její kamarádi sportují, tancují, chodí na keramiku, ale jí nic nebaví. Začínám uvažovat o nějakém dětském poradci.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.