Holky, už delší dobu přemýšlím o liposukci, hlavně břicha a boků. Po porodech se mi tam drží tuk a cvičení ani zdravá strava moc nezabírá. Máte s tím některá zkušenost? Přemýšlím, kam jít, aby to bylo kvalitní a zároveň ne za nesmyslné peníze.
Zdravím, můžete mi prosím někdo doporučit vhodný šampon pro psa, se kterým jste třeba i ostatní spokojení? Na delší srst tedy?
Řešil jste někdo v poslední době pořízení krbové vložky do nového domu? Dokázal by jste mi někdo poradit, jak vybrat kvalitní krbovou vložku?
Dobrý den, nevybíral jste prosím náhodou někdo vířivku na zahradu? Dokážete mi někdo poradit s jejím výběrem? Co je nejdůležitější u toho hlídat?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat komu už se to stalo a ideálně je z Brna. Když vám umře pejsek ( bydlím v bytě) , tak co potom? Pejsek se někde zaveze nebo co pak mám dělat? Myslím, že nás to totiž docela brzo čeká tohle..
Dobrý den, rozhodla jsem se, že bude nejlepší když odložím klasické cigarety a přejdu na tu elektronickou. Chtěla bych se zeptat ostatních kdo máte zkušenost. Která možnost bude nejlepší? Jakou elektronickou cigaretu vybrat?
Holky, máte některá ponětí, kolik návštěv kliniky musí absolvovat dárkyně vajíček? Nemám žádnou kliniku zrovna blízko a neumím řídit, takže dojíždět tam nějak častěji by bylo náročné. V principu se mi ale ten nápad líbí, dát někomu šanci na vytoužené dítě.
Ahoj, kde jste si nechali zřídit cestovní pojištění? Moc díky. :)
Ahoj maminky, jaké plenky vám vyhovují nejvíc? Máme docela problém že nám každé po chvilce protečou.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.