Dobrý den, uvažovala jsem o tom, že bych si na zahradu pořídila nebo i nějakým způsobem vyrobila vyvýšený záhon. Jakou máte prosím zkušenost? Jak to vyřešit co nejlépe?
Podělil by jste se někdo prosím o zkušenost s robotickou sekačkou? Zda jste s ní spokojení či ne? Už nějakou dobu se po ní dívám, ale moc tedy nevím dle čeho bych jí měla vybírat?
Můžu prosím dotaz? Strašně ráda bych si dala na dům bezpečnostní kamery, ale absolutně tedy netuším, podle čeho bych je měla vybírat? Jakou máte prosím ostatní zkušenost?
Zdravím holky, prosím neřešila jste některá tkaé v poslední době výběr spotřebičů do kuchyně? Můžete mi poradit podle čeho je vybírat a jestli je dobré se třeba držet jedné značky při výběru?
Zdravím, mohl by jste mi někdo prosím poradit ohledně vyřízení cestovního pojištění? Kde ho vyřídit výhodně?
Zdravím, myslíte si, že by mi tu někdo dokázal poradit jak na výhodné pojištění na auto prosím? Která pojišťovna nabízí rozumné ceny i podmínky?
Zdravím, rozhodla jsem se žít trochu více v klidu a chtěla bych si pořídit životní pojištění. Zvládnete mi prosím někdo poradit ohledně jeho vyřízení?
Zdravím, máte prosím někdo na domě montovanou fotovoltaickou elektrárnu? Jakou máte nejlepší zkušenost ohledně řešení přetoků z ní? Můžete mi prosím poradit, jak to co nejlépe řešit?
Dobrý den, prosím chtěla bych se poradit, zda máte někdo zkušenost ohledně komunitní energetiky? Tedy okolo sdílení vyrobené elektřiny mezi nemovitostmi?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.