Ahoj, už delší dobu přemýšlím o prodloužení vlasů, ale pořád váhám. Mám jemnější vlasy a bojím se, že to bude buď moc vidět, nebo že mi to vlasy ještě víc zničí. Máte některá zkušenost? Zvažuji jak klasické nasazení u kadeřnice, tak i clip-in. Budu ráda za jakékoli postřehy, tipy jak to vypadá v reálu. ????
Poradíte mi někdo prosím s výběrem motorky, která by byla vhodná pro začátečníka? Jakou máte zkušenost ostatní prosím?
Prosím, kdo máte zkušenosti ohledně pořízení čtyřkolky? Poradíte mi, jakou vybrat prosím?
Ahoj, dlouho jsem přemýšlela, že zkusím CBD, ale až teď, když už nekojím, si to konečně můžu dovolit. Nejvíc mě láká kvůli únavě, častému bušení srdce, a celkovému napětí, hlavně večer. Nechci do sebe hned cpát léky, tak hledám něco jemnějšího. Máte některá zkušenosti? Pomohlo vám to třeba i psychicky? A co forma – kapky, kapsle, bonbony?
Ahoj holky, potřebuji poradit – hledám aktovku do první třídy pro syna, bude mít teď narozeniny, tak bych to chtěla spojit jako dárek. Určitě chci něco lehkého, s pevnými zády a ideálně i hrudním páskem, protože je spíš drobnější postavy. Zatím přemýšlím, jestli jít do klasické aktovky nebo spíš nějakého lehčího batohu, co by mu seděl líp. Má rád vesmír, dinosauři ho taky berou, ale hlavně ať to něco vydrží. Budu ráda za zkušenosti – co se vám osvědčilo? ????
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenosti s používáním vodního filtru do domácnosti? Pro zlepšení kvality vody doma?
Ahoj, s přítelem si chceme pořídit naši první vířivku na zahradu a byli bychom moc rádi za vaše rady nebo zkušenosti. Zatím se rozhlížíme a úplně nevíme, na co si dát pozor, jestli je lepší nafukovací nebo pevná. Máte něco, co byste dnes udělali jinak, nebo naopak doporučíte konkrétní značku nebo typ?
Ahoj holky, už nějakou dobu bojuju s bradavicí na chodidle a nemůžu se jí zbavit. Zkoušela jsem různé masti z lékárny, náplast, ale zatím bez většího efektu. Občas se to zlepší, ale pak se zase vrátí. Máte něco, co vám opravdu zabralo? Nebo se to nakonec muselo řešit u kožní? Trošku se toho bojím.
Najdu tu někoho se zkušeností ohledně demolice domu v Ostravě prosím? Poradíte mi jak na to co nejjednodušší formou prosím?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.