Ahoj, začala mi menopauza, je něco čím jste si mezi tím ulevili? Strašně mě vadí ty návaly horka. Děkuju!
Pěkný den přeji, mohu se zeptat na zkušenosti ostatních ohledně bezdotykového odpadkového koše? Který případně vybrat, aby se dal dobře omývat a také dlouho vydržel a hlavně bez problémů fungoval?
Zdravím, prosím chtěla bych se zeptat zda se vám některé podařilo vyřešit otravné chrápání? Jak se ho zbavit ideálně?
Dobrý den ženy, které se vám prosím podařilo zhubnout? Můžete mi poradit, jak co nejlépe redukovat svoji váhu?
Dobrý den, chtěla bych se poradit u ostatních, co je podle vás nejlepší na správnou podporu dětské imunity? Zvládl by jste mi s tím někdo poradit? Dcera totiž co vleze do školy, tak je hned zase nemocná. Už má dost zameškané, ale já prostě nevím co s tím...
Najdu tu prosím někoho, kdo by v poslední době řešil výběr školního batohu? Můžete mi poradit dle čeho ho vybírat, aby byl ideální i pro dítě s menší postavou?
Dobrý den, můžete mi poradit, jak co nejlépe řešit sprchový kout, který bych chtěla mít v úrovni podlahy? Kdo máte zkušenost prosím?
Ahoj, ráda bych se zeptala, jak rychle, ale zároveň zdravě, shodit přibližně 6 kilo. Máte někdo osvědčenou dietu nebo způsob, který vám opravdu fungoval a nebyl drastický? Budu moc ráda za každou radu nebo osobní zkušenost!
Zdravím, myslíte si že mi někdo dokážete říct, jak máme vybírat krbovou vložku do staršího většího domu? Máte někdo zkušenost dle čeho se vybírá prosím?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.