Dobrý den, poradíte mi prosím někdo co vašim chlapům pomáhá k silné a pevné erekci? Jak jim pomoci, aby to zase vše bez problémů klapalo?
Ahojky holky, zajímalo by mě zda je tady někdo kdo si prošel augmentací či nějakou jinou úpravou poprsí a kde jste případně byly a jak jste byly/ jste spokojené či nespokojené? Děkuji za názory.
Dobrý večer, holky jsem ve druhém měsíci a hledám nějaké informace o péči o miminko a vůbec o tom, co mě po jeho příchodu na svět čeká. Prosím o doporučení na nějaké stránky, kde najdu všechno hezky a srozumitelně napsané.
Zdravím, poradíte prosím kde si na internetu půjčit společenské šaty online? Máte prosím někdo zkušenost?
Nazdárek přemýšlím o zařazení zelených potravin jako je třeba chlorella nebo mladý ječmen do jídelníčku. Máte s nimi některá zkušenosti? Jaké konkrétní produkty byste doporučily a jaké účinky jste na sobě pocítily? Ráda bych věděla, jestli vám opravdu pomohly.
Můžu se prosím zeptat na vaše zkušenosti ohledně hypotéky? Od koho získat hypotéku rozumně?
Zdravím, v poslední době jsem se dívala po nabídkách povinného ručení i havarijního pojištění a přiznám se, že z toho nejsem moc chytrá. U koho sjednat pojištění rozumně?
Dobrý večer, ženský - zeptám se na choulostivou otázku - co vaši muži a přechod? Jak to zvládají a jak jim třeba pomoct?
Ahoj všichni, poslední dobou narážím na hodně chvály na africkou zrnkovou kávu. Rád bych se zeptal, jestli je opravdu tak výjimečná, jak se o ní říká. Máte s ní někdo zkušenosti? Jaké druhy a značky byste doporučili a jak se liší od káv z jiných regionů? Zajímá mě hlavně chuť a intenzita. Předem moc díky za odpovědi.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.