facebook
Dobré odpoledne, je sobota 14.6.2025 a svátek slaví Roland

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Slunicko.77 | 30.11.2024 22:37 | ID: 47691

Dobrý den, poradíte mi prosím někdo co vašim chlapům pomáhá k silné a pevné erekci? Jak jim pomoci, aby to zase vše bez problémů klapalo?

lenuliiinka | 25.04.2025 19:53 | ID: 47693

Ahojky holky, zajímalo by mě zda je tady někdo kdo si prošel augmentací či nějakou jinou úpravou poprsí a kde jste případně byly a jak jste byly/ jste spokojené či nespokojené? Děkuji za názory.

Diana K. | 25.10.2024 00:26 | ID: 47699

Dobrý večer, holky jsem ve druhém měsíci a hledám nějaké informace o péči o miminko a vůbec o tom, co mě po jeho příchodu na svět čeká. Prosím o doporučení na nějaké stránky, kde najdu všechno hezky a srozumitelně napsané.

JáKarla | 27.11.2024 20:22 | ID: 47703

Zdravím, poradíte prosím kde si na internetu půjčit společenské šaty online? Máte prosím někdo zkušenost?

Miniee | 16.11.2024 16:16 | ID: 47706

Nazdárek přemýšlím o zařazení zelených potravin jako je třeba chlorella nebo mladý ječmen do jídelníčku. Máte s nimi některá zkušenosti? Jaké konkrétní produkty byste doporučily a jaké účinky jste na sobě pocítily? Ráda bych věděla, jestli vám opravdu pomohly.

Skvarilova | 19.10.2024 15:11 | ID: 47707

Můžu se prosím zeptat na vaše zkušenosti ohledně hypotéky? Od koho získat hypotéku rozumně?

verkaherka001 | 19.12.2024 22:26 | ID: 47708

Zdravím, v poslední době jsem se dívala po nabídkách povinného ručení i havarijního pojištění a přiznám se, že z toho nejsem moc chytrá. U koho sjednat pojištění rozumně?

Terka | 17.11.2024 17:03 | ID: 47710

Dobrý večer, ženský - zeptám se na choulostivou otázku - co vaši muži a přechod? Jak to zvládají a jak jim třeba pomoct?

verkaherka001 | 01.05.2025 00:09 | ID: 47712

Ahoj všichni, poslední dobou narážím na hodně chvály na africkou zrnkovou kávu. Rád bych se zeptal, jestli je opravdu tak výjimečná, jak se o ní říká. Máte s ní někdo zkušenosti? Jaké druhy a značky byste doporučili a jak se liší od káv z jiných regionů? Zajímá mě hlavně chuť a intenzita. Předem moc díky za odpovědi.

zalozka