Ahoj holky, byla jste se některé podívat ve Světě Medúz na Pankráci? Stojí to za návštěvu?
Ahoj holky, můžete mi doporučit nějaký vyživující olej na vlasy? Hledám něco, co dodá lesk a hydrataci, ale nezatíží vlasy. Ideálně něco vegan. Máte nějaký osvědčený? Díky moc za tipy :-)
Dobrý den, mám takový osobní dotaz - máte prosím někdo zkušenost s darováním vajíček? Litujete toho nebo byste do toho šly znovu?
Dobrý den, mám takový osobní dotaz - máte prosím někdo zkušenost s darováním vajíček? Litujete toho nebo byste do toho šly znovu?
Zdravím, chci se prosím zeptat na řešení, když vám doma umře mazlíček. Jelikož nás to asi už brzo čeká, tak chci být prostě připravená. Jelikož bydlíme v Brně v bytě, tak nemám možnost si udělat poslední rozloučení na zahradě. Máte někdo zkušenost?
Ahoj maminky, užíváte nějaké doplňky při těhotenství/kojení? Moc děkuji za inspiraci. :)
Dobrý večer, maminky - jaké kočárky jste si vybraly, když bydlíte na vesnici a hlavně budete s miminkem chodit na procházku do polí a do lesa?
Kdo máte prosím dům zabezpečený pomocí kamerového systému? Jakým způsobem vybrat opravdu kvalitní kamery prosím?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.