Dobrý večer, maminky - kupujete pro roční děti nějaké zdravé kapsičky plné ovoce nebo zeleniny? Jaká značka má dobré složení a není v nich přidaný cukr?
Můžu prosím dotaz zda nemáte někdo zkušenosti s koupí letadla nebo vrtulníku na dálkové ovládání prosím?
Jaké hračky na dálkové ovládání udělají největší radost klukům? Co myslíte?
Zdravím, maminka má bércové vředy a chtěla bych jí pořídit nějakou kvalitní a hojivou mast. Máte prosím někdo zkušenost s nějakou značkou, která tyto masti má a jsou dobré?
Holky ještě sem dávám tip na dáreček. Pokud by někdo sháněl třeba nějaké trika, mikiny a další věci s potiskem, tak mohu doporučit Praďocha. Mají kvalitní a hezké věci. A udělají Vám i desingna vaše přání. :) Mají i omálovánkové trika pro prcky. Ale určitě se podělte i vy o nějaké dobré tipy. :)
Dobrý den, ženský - jak bojujete s vráskama, poraďte mi něco účinného, co opravdu funguje.
Mohla bych se zeptat prosím, jakou máte zkušenost s kratomem? Jestli vás dokáže opravdu povzbudit a nakopnout?
Ahojky jaká pleťová kosmetika Vám pomáhá s vrásky? Měla jsem teď hodně starostí a hodně se mi to odrazilo na pleti a udělalo se mi docela dost vrásek, tak jsem z toho docela špatná.
Pěkný den, prosím nemáte náhodou někdo zkušenost s účetní kanceláří z Ústí nad Labem? Jakou vybrat?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.