Dobrý večer, doporučíte mi čistě přírodní kosmetiku na pleť? Bude mi 40 let a chci začít kupovat jen přírodní kosmetiku.
Dobrý večer, doporučíte mi čistě přírodní kosmetiku na pleť? Bude mi 40 let a chci začít kupovat jen přírodní kosmetiku.
Dobrý večer, napíšete prosím, co se Vám osvědčilo na zlepšení imunity? Jak začala zima jsem pořád nemocná.
Dobrý den, maminky jaké máte na zimu fusaky do kočárku, poradíte? Malého už mám ve sporťáku a chtěla bych teplý a kvalitní fusak s kožešinkou.
Zdravím, jdu si sem pro radu, už dlouho bojuji se zápachem z našeho mazlíčka, je už starší, takže trošku zapáchá. Bohužel se nerad koupe, takže je to u nás problém. Mám doma i vonné svíčky, ale moc to nepomáhá, nemáte někdo zkušenost s něčím jak ten zápach odstranit. Cítím ho všude :-o.
Zdravím, můžete mi někdo prosím říct jaké jsou vaše zkušenosti s darováním krevní plazmy? Jak se po odběru cítíte a ideálně kde třeba chodíte darovat v Brně?
Dobrý den, mohl by se tu prosím někdo podělit o zkušenost ohledně darování krevní plazmy? Jak se na to připravit a jak se pak třeba po tom cítíte?
Dobrý den, chtěla bych se prosím poradit, jestli máte někdo zkušenost, jak se doma zbavit blech? Poradíte mi někdo prosím?
Dobrý den, můžete mi někdo prosím poradit, jak se účinně zbavit švábů? Máte s tím zkušenost?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.