Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak a kde máte situovanou nějakou budku pro ptáčky? A zda ji využívají nebo je lepší pořídit jen krmítko? Máme nový dům se zahradou a ráda bych jich tady pár rozvěsila, aby měli ptáčci na zimu něco na přilepšenou.
Ahojky, sháním nějakou opravdu dobrou kávu. Chtěla bych nějakou kvalitní, chuťově vyváženou a plus teda bude i vícero chutí na výběr. Ráda to střídám.
Dobrý den, chtěla bych e poradit jak je to u ostatních? Já v poslední době nějak nemám chuť na sex. Přitom dřív jsem to chtěla a hlavně potřebovala pořád... Můžete mi někdo poradit? jak si zase získat tu správnou a zdravou chuť?
Holky narazila jsem na kartičku Sphere, myslím že by se Vám to mohlo před vánocemi ale i všeobecně docela hodit. Nevím jestli to někdo znáte nebo ne. Je to kartička díky které máte slevy na různé eshopy i kamenné prodejny. Od jídla po dětské věci, oblečení, šperky, zážitky. Jako hodně dobrý, už jsem díky tomu na nákupech dohromady ušetřila docela dost peněz. :)
Holky narazila jsem na kartičku Sphere, myslím že by se Vám to mohlo před vánocemi ale i všeobecně docela hodit. Nevím jestli to někdo znáte nebo ne. Je to kartička díky které máte slevy na různé eshopy i kamenné prodejny. Od jídla po dětské věci, oblečení, šperky, zážitky. Jako hodně dobrý, už jsem díky tomu na nákupech dohromady ušetřila docela dost peněz. :)
Ahoj ženy, potřebovala bych poradit, zda máte nějaký osvědčený lék nebo přírodní produkt na zmírnění astmatu?
Dobrý den, s manželem se nám nedaří otěhotnět a přemýšlím, že se objednáme a požádáme o pomoc na dobré klinice. Kde jste byli spokojení a jakou kliniku doporučíte?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde nakupujete značkové oblečení, spodní prádlo atd? Kupujete na eshopech nové nebo kupujete z druhé ruky? Moc se mi líbí věci od Tommyho Hilfigera nebo i Calvin Klein.
Zdravím, poradíte co by mohlo pomoct při hojení poranění u psa? Už máme po operaci a chtěli bychom rychlou rekonvalescenci.
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.