facebook
Příjemnou noc, je neděle 15.6.2025 a svátek slaví Vít

První příspěvek v tématu
| | | ID:
Abyste mohl(a) vkládat reakce musíte být registrovan(á) a přihlášen(á)!
Donovalka | 27.10.2023 14:29 | ID: 44861

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak a kde máte situovanou nějakou budku pro ptáčky? A zda ji využívají nebo je lepší pořídit jen krmítko? Máme nový dům se zahradou a ráda bych jich tady pár rozvěsila, aby měli ptáčci na zimu něco na přilepšenou.

lenuliiinka | 01.12.2024 16:03 | ID: 44863

Ahojky, sháním nějakou opravdu dobrou kávu. Chtěla bych nějakou kvalitní, chuťově vyváženou a plus teda bude i vícero chutí na výběr. Ráda to střídám.

Greplovahan | 20.01.2025 21:28 | ID: 44866

Dobrý den, chtěla bych e poradit jak je to u ostatních? Já v poslední době nějak nemám chuť na sex. Přitom dřív jsem to chtěla a hlavně potřebovala pořád... Můžete mi někdo poradit? jak si zase získat tu správnou a zdravou chuť?

Ivana0023 | 14.04.2024 06:46 | ID: 44867

Holky narazila jsem na kartičku Sphere, myslím že by se Vám to mohlo před vánocemi ale i všeobecně docela hodit. Nevím jestli to někdo znáte nebo ne. Je to kartička díky které máte slevy na různé eshopy i kamenné prodejny. Od jídla po dětské věci, oblečení, šperky, zážitky. Jako hodně dobrý, už jsem díky tomu na nákupech dohromady ušetřila docela dost peněz. :)

Donovalka | 16.10.2023 12:56 | ID: 44868

Holky narazila jsem na kartičku Sphere, myslím že by se Vám to mohlo před vánocemi ale i všeobecně docela hodit. Nevím jestli to někdo znáte nebo ne. Je to kartička díky které máte slevy na různé eshopy i kamenné prodejny. Od jídla po dětské věci, oblečení, šperky, zážitky. Jako hodně dobrý, už jsem díky tomu na nákupech dohromady ušetřila docela dost peněz. :)

Donovalka | 27.10.2023 12:27 | ID: 44869

Ahoj ženy, potřebovala bych poradit, zda máte nějaký osvědčený lék nebo přírodní produkt na zmírnění astmatu?

Diana K. | 25.10.2023 17:08 | ID: 44870

Dobrý den, s manželem se nám nedaří otěhotnět a přemýšlím, že se objednáme a požádáme o pomoc na dobré klinice. Kde jste byli spokojení a jakou kliniku doporučíte?

Margaretad | 25.10.2023 10:57 | ID: 44880

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kde nakupujete značkové oblečení, spodní prádlo atd? Kupujete na eshopech nové nebo kupujete z druhé ruky? Moc se mi líbí věci od Tommyho Hilfigera nebo i Calvin Klein.

Margaretad | 23.10.2023 19:25 | ID: 44884

Zdravím, poradíte co by mohlo pomoct při hojení poranění u psa? Už máme po operaci a chtěli bychom rychlou rekonvalescenci.

zalozka