Ahoj máte někdo zkušenosti s nějakým přípravkem na krásné bílé zuby?
Holky, nemáte některá zkušenost s kosmetikou na pleť s extraktem z kaviáru? Budu ráda za zkušenosti a komentáře :)
Dobrý den, trpím na hodně suchou pleť a ještě jsem nenarazila na dobře výživný krém a za dobrou cenu, poradíte?
Ahoja.. jaké používáte pomůcky? Ráda bych si nějakou pořídila, ale nevím co..
Ahoj maminky, dcera má vbočený palec, bohužel to má asi po mě, ale nechci aby dopadla tak jako já, protože já už to mám opravdu hodně a tak hledám nějakou ortopedickou pomůcku, která jí s tím pomůže, můžete poradit?
Dobrý den, jaké kojenecké mléko je dobré na dokrmení miminka? Syn má půl roku, já jsem po nemoci a zřejmě mám méně mléka a potřebuji malého dokrmit, poradíte?
Čauky.. Nevím vůbec co pořídit přítelovi na vánoce :-( Nemáte nějaký tip?? Co budete kupovat vy?
Ahojky, přemýšlím o darování vajíček.. Tak se chci zeptat, která klinika je na to dobrá, kterou byste doporučili? :-)
Dobrý den,používáte někdo v kuchyni chilli?Máte s tím nějaké dobré zkušenosti?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.