Dobrý večer, neznáte někdo kosmetiku Iuvenio? Doporučujete jejich produkty?
Dobrý večer, poradíte stránky kde mají výběr přírodní kosmetiky na holení?
Jak i po několika letech manželství pořád mít chuť? Hodně vidím i na manželovi, že ne vždy na to má takovou chuť, a to mi teda docela dost vadí no...
Můžete mi poradit prosím, jak bojovat s vysokým tlakem? Snažím se dodržovat vše co mi doktorka řekla, ale přes to všechno se mi nedaří tlak srovnat.
Ahoj, minulá léta jsem hodně bojovala s nachlazením. A to jsem brala doplňky na imunitu. Zkusila jsem jich opravdu hodně, ale nic moc mi prostě nepomohlo. Ráda bych zkusila tibetskou medicínu od Epam. Máte s ní prosím zkušnost?
Zdravím, poradíte doplněk stravy s kyselinou hyaluronovou? Užíváte ho někdo a jste spokojené?
Holky jak na zdravou a čistou pleť? Jaká je prosím vaše zkušenost s kosmetikou? Která je nejlepší právě na pleť?
Potřebovala bych vědět, u které pojišťovny je nejlepší poptávat pojištění domácnosti. Kam se vyplatí zajít z hlediska výhodného pojištění?
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Koupila jsem 3D tiskárnu, podařilo se nám ji sehnat za dobrou cenu. Ale co tiskové struny? Přijde mi, že je kupujeme draho. Dají se vzít někde levněji?
2013 Copyright © - Další šíření obsahu tohoto webu je bez písemného souhlasu majitele zakázáno. Pro ženy v období těhotenství je tu těhotenské oblečení a móda v přehledné nabídce a pro miminka zase kojenecké oblečení, vše v prvotřídní kvalitě. Pokud rádi cestujete je tu pro Vás levná dovolená s dětmi v Čechách. Módní oblečení na styls.cz - šaty, kabelky, šátky, spodní prádlo a další super kousky.